*ПЕРЕД ЗАКАЗЬОМ ПОТОЧНІТЬ НАЛИЧІ КНИГИ*
В. П. Соколівський
Г. Г. Вольфсон
Книга знайомить читача з цікавими відомостями про хімічний склад молока та молочних продуктів, з їх калорійністю, з технологією молочних продуктів у виробничих і домашніх умовах.
♦️Важливе місце в книзі відведене лікувальним властивостям молока, роз'ясненню потреби його вживання.
Читач дізнається про санітарно-гігієнічні вимоги, що забезпечують доброякісність молока та молочних продуктів, про правила зберігання їх на виробництві та вдома.
Розділи, що стосуються історії питання, поживних і лікувальних властивостей молока та молочних продуктів, захворювань і отруєнь, викликаних вживанням недороказних молочних продуктів, і способів надання першої допомоги, викладені професором В.П.Собелівським.
Розділи про хімічний склад молока та молочних продуктів, про їхнє приготування та використання у виробничих і домашніх умовах, оцінка вартості, рекомендації щодо кращого використання молока та молочних продуктів викладені науковим працівником Інституту.