Всі категорії
Додати товар

Ро1. джулія ендерс внутрішня історія кишечник найцікавіший орган нашого тіла...

170 грн
Опис

Тверда палітурка.

Молода, але вже досить популярна німецька письменниця і вчений, автор всесвітньо відомого бестселера про роботу кишечника людини. Творчість Джулії Ендерс - неймовірно цікаві та пізнавальні розмови про особливості людського організму, про які ми ніколи не замислювалися. Як зізнається сама автор, вона ніколи не планувала стати письменником, але все змінилося після того, як в інтернет потрапив запис її виступу про функціонування організму людини. Цей ролик несподівано знайшов настільки велику популярність, що до дівчини звернулися видавці з пропозицією написати книгу на цю тему. Купити книги Джулії Ендерс варто всім, хто цікавиться роботою травної системи і хоче дізнатися, яким чином речовини, що потрапляють в організм, впливають на наше самопочуття, настрій і все тіло в цілому.

Молодий фахівець з Німеччини
За фахом Джулія Ендерс гастроентеролог. І нехай професійна діяльність дівчини ще не настільки тривала, але за цей час вона встигла прочитати ряд цікавих лекцій в різних інститутах.

Популярність прийшла до неї після однієї з таких лекцій, під час якої Джулія максимально яскраво, детально і при цьому цікаво розписувала функціонування шлунково-кишкового тракту, а також вплив гігієни на організм. Запис цього виступу потрапив до інтернету, а через деякий час перетворив молодого вченого в популярного письменника.

Бестселер письменниці називається «Чарівний кишечник. Як наймогутніший орган управляє нами». Ця книга була написана в 2014 році, і відразу після публікації стала шалено популярною не тільки серед шанувальників здорового харчування, але і серед простих читачів, які цінують цікаву і пізнавальну літературу. Уже сьогодні книга переведена на безліч мов світу, а за перші кілька місяців в 18 країнах було продано близько 500 тис. примірників.

У книзі письменниця в простій і доступній формі пояснює складні, але при цьому дуже цікаві речі. Незважаючи на те що твір написано вченим, в ньому ви не знайдете заплутаних формул, термінів і незрозумілих міркувань. Зате зможете зрозуміти, яким чином їжа, яку ми вживаємо, впливає на організм, як засвоюються ті чи інші речовини, що шкідливо, а що корисно, і багато іншої цінної інформації. Відгуки про книгу Джулії Ендерс в пресі і на літературних форумах сповнені захоплення. Багато читачів стверджують, що доктор допомогла їм по-іншому поглянути на те, що вони їдять, і таким чином значно поліпшити своє харчування.

Пам'ятайте, в дитинстві нам говорили – "не тягни до рота всяку гидоту»? І не даремно. Адже від нашого ставлення до свого кишечнику, що володіє могутнім впливом на весь організм, залежить і наш загальний стан. Про це захоплююче і доступною мовою написано в презентованій книзі. Автор знайомить нас з мікрофлорою кишечника, з нашими «співмешканцями» і «сусідами», що повсякденно впливають на життя. Цікаво буде дізнатися припущення, що кишечник – «мозок» людини, що має свою нервову систему. Ознайомившись з книгою, легко знайти шлях до оптимізації травлення, прибрати властиві нам страхи і відкрити ще більше таємниць свого тіла.

Автор книги Джулия Эндерс – молодой ученый, микробиолог из Франкфурта. Удивительные факты • по бактериальному составу нашего кишечника можно определить возраст человека, телосложение и регион проживания • около 80% нашего иммунитета находится именно в кишечнике • представители микрофлоры кишечника весят около 2 кг • слюна по своей химической природе является отфильтрованной кровью • существуют кишечные бактерии, которые притупляют чувство страха и инстинкт самосохранения • бактерии и инфекции кишечника провоцируют возникновение психических заболеваний Отзыв заслуженного деятеля науки РФ, Доктора медицинских наук, профессора С.И. Рапопорта "Книга хотя и относится к разряду популярных, дает представление, насколько сложна система пищеварения, ее зависимость от состояния центральной нервной системы, представителей микрофлоры и паразитов, населяющих ее различные отделы и т.д."

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари