Всі категорії
Додати товар

"золоті розсипи танші" — а.с.батечко/оздоровлення/програми

299 грн
Опис

Книга "Золоті розсипи Тяшини" - автор А.С.Батечко виставлена на продаж у прекрасному візуальному та естетичному стані. Сторінки — чисті, папір — біла офсетна. Є дрібні похибки, сліди природного перешивання. Прим'ято кілька сторінок на початку книги, на твердій обгортці видно сліди придавлювання, у торці на «корінці» є сліди легких потертостей. За потреби зробить дод. світлини для візуального перегляду.

Видання 2008 року., перероблене та доповнене. Книга має 460 стор. друкованого тексту.

У книзі представлена міжнародна оздоровча програма за системою китайської корпорації, що ґрунтується на принципах традиційної та реабілітаційних підходах алопатичної Західної медицини.

До уваги широкого Круга читачів пропонується комплексна програма дій на кожен день за ефективністю профілактики захворювань, а також проведення реабілітації та корекції наявних хвороб за допомогою біологічно активних препаратів китайської корпорації Тяжі.

Ця система ґрунтується на результатах новітніх досліджень у дієтології, нутрициології та безліч інших перевірених і дієвих способів оздоровлення.

Книга може уявляти цікавість для досвідчених консультантів компанії без медичної освіти як безпосередньої роботи з клієнтами, так і в більш аргументованому представленні продукту та приваблення до співпраці медичних працівників, а також для практикуючих лікарів широкого профілю всіх охочих проблемою профілактики та корекції найпоширеніших захворювань людини.

Про автора книги
Батечко Сергій Анатольєвич — медичних наук. Закінчив Чорновицький медичний інститут. члена Правителів Асоціації лікарів України, член Ради Всеукраїнської Федерації громадських організацій сприяння охороні здоров'я цивільного суспільства.

За ініціативою С.А. Батечко розроблене перспективні стратегії вдосконалення системи лікарського забезпечення, керування якістю медичної допомоги, профілактичних і оздоровчих програм. Проходив стажування в Німеччині, Америці, Китаї, Японії, Швейцарії.

У 2002 році вийшла книга "Двіятнадцять кроків до здоров'я з Тяшині", яка перекладена та видана в 12 країнах.

Нагороджений міжнародним орденом "Лаври слави" у 2003 році за активну міжнародну співпрацю у сфері охорони здоров'я й впровадження нових медичних технологій.

Якщо є додаткові питання до опису — питайте та уточнюйте перед відправленням, виступлюй.

Можливі додаткові фото, за потреби.

У разі недодзвінка — перепроводжую.

Надсилаю або за "безпечною угодою" через УкрПошту і НП або за передоплатою на карту.

За накладеної платежі передбачено на карту на повну вартість.
Тригер — нагадування для замовників і покриття пересилання туди і назад.
Працюю з УкрПою і НП.

Просяба: Перед замовленням пишіть повідомлення в чаті цього сайту або на вайбер і скажіть про наявність товару.

Найчастіше товар поштучно та буває замовлений, і в доставці вже, а оповіщення висить до того моменту, поки замовник забере посилку.
Так Ви зощадуєте своїх грошей, пара гривень на комітеті банку.

Завдяки за розуміння!

Подивіться інші свої оголошення — можливо щось Вам буде цікаво!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари