Всі категорії
Додати товар

Система здоров'я ніші. мистецтво омолодження. кацудзо ніші

139 грн
Опис

Система здоров'я Ніші. Мистецтво омолодження. Кацудзо Ніші
Через «Вектор», Санкт-Петербург, 2008г. Формат 84х108/32, 152 стор., мова російська, обкладинка — видавський картон, стан чудовий.
Система здоров'я Кацудзо Ніші — це справжня філософія життя, спрямована на успіх і гармонізацію всіх сфер людського існування. Що ми цінуємо в молодості? Красу, свіжість, здоров'я, любов і довгий життєвий шлях, який сподіваємося ще пройти. Але чому ми вважаємо, що хвороби та в'ялість — обов'язкові супутники довгого життя? Все залежить від бажання людини. Можна залишатися молодим і в п'ятдесят і в сімдесяти років, у цьому немає нічого незвичайного та надприродного.
Ніколи не пізно стати молодим — підвищити імунітет, відновити здоров'я організму, повернути шкірі пружність, блиск і пишність, поліпшити пам'ять, гостроту зору, тонкість слуху, позбутися зморщок і вікових захворювань.
Ви прочитаєте про збереження молодості та секрети омолодження в середньому та літньому віці; омолоджувальному харчуванні та заповненні життєвої енергії; медитаціях для омолодження та відновлення здоров'я; збереження молодості серця, судин і суглобів.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари