Всі категорії
Додати товар

Посібник "бухоблік в україні" 1087сторінок (хом"як р,лемішовський в)

390 грн
Опис

Посібник для бухгалтерів, аудиторів, фінансистів, студентів "Бухгалтерський облік в Україні". "Автори - журнал "Все про бухгалтерський облік" та Роман Хом"як і Василь Лемішовський. 1087 сторінок.
Навчальні, практичні та нормативні матеріали. Практичні приклади обліку, всі проводки з поясненнями, а також кореспонденції кожного рахунка з дебетом і кредитом інших рахунків бухобліку. План рахунків бухобліку (включно з субрахунками) і спрощений план рахунків.
По кожному рядку фінансової звітності - що включається в даний рядок, повна ув"язка всіх форм фінзвітності між собою.
Виправлення помилок, в тому числі допущених в попередніх періодах і виявлених самостійно чи при перевірці контролюючими органами.
Всі сфери господарської діяльності, облікова політика підприємства, облік основних засобів і нематеріальних активів, запасів, грошових коштів,власного капіталу, доходів і витрат, фінансова звітність і аналіз, і ще багато всього іншого, що потрібне для роботи бухгалтера чи навчання студента (курсові, дипломні роботи). Незважаючи на те, що видавництво 2006 року, цей посібник актуальний і зараз на 100%, особливо для підприємств на загальній системі оподаткування. Змінюються ставки податків, але система і принципи бухгалтерського обліку залишаються незмінними. І двойну проводку Дт-Кт відмінити неможливо:)
Весь цей час посібник був незмінним помічником в роботі і проходженні перевірок.
Відправлю Новою поштою або Укрпоштою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Продавець
lubovmakovy
55555
Супер-продавець
Лохвиця
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари