Всі категорії
Додати товар

Девід роуз - дивовижні технології. дизайн та інтернет промов

155 грн
Опис

➜ Перед покупкой ОБЯЗАТЕЛЬНО уточняйте наличие товара! ➜

Девід Роуз - Дивовижні технології. Дизайн та интернет речей.

Книга абсолютно новая. Отличная идея подарка!

"Цікаво дізнатися, яких ще супер-функцій набудуть смартфони та інші гаджети? Чи може це будуть вже не просто смартфони, а портативні кишенькові телепорти? А «розумні будинки», якими вже й наразі нікого не здивують, читатимуть ваші думки, вгадуватимуть настрій? Вражає? А як вам розумний громадський транспорт, магазини, обладнанні дзеркалами з пам’яттю та предмети, що мають цифрову тінь?

Це не просто фантастика, — це технології, про які ми читали у фантастичних романах та бачили у фільмах. Гаманець із доступом до інтернету, який взаємодіятиме із вашим смартфоном, автівкою, холодильником та зубною щіткою — чому б ні? Девід Роуз не просто прогнозує, він фантазує, пропонуючи власні цікаві розробки та «чарівні» трансформації звичних нам речей, балансуючи на межі мрій та серйозного наукового підходу.
Про автора:
Девід Роуз — інженер та успішний підприємець, який реалізував цілий ряд проектів в сфері інтернету речей, дослідник і викладач Массачусетського технологічного інституту, журналіст та письменник, який співпрацював із такими авторитетними журналами, як ********, *********** ****, ****, iQ, ***** тощо."

Отправлю Укрпочтой или Новой почтой после 100% оплаты на карту Приватбанка.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: