Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Комплект книг "не ний"

150 грн
Опис

. "НЕ НИЙ. Тільки той, хто перестав нарікати на долю, може стати багатим"

«Якщо навіть така нищебродська тушка, як я, зуміла покращити своє фінансове становище, зможе хто завгодно!» – заявляє Джен Синсеро. І їй важко не вірити. До сорока з гаком років вона жила в переробленому гаражі, одягалася в секонд-хенді і не могла собі дозволити вилікувати зуби. Зараз Джен подорожує по всьому світу, зупиняючись тільки в п'ятизіркових готелях. Її книга – це квінтесенція методик і стратегії по перенастроюванні фінансового мислення. Вона не тільки знімає психологічні блоки на шляху до гідного доходу, але і відважує енергетичний імпульс, який надає сил для досягнення самих сміливих цілей.

2 . "НІ СИ. Східна мудрість свідчить: будь упевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед"

Ця книга - культовий бестселер - зухвала і неймовірно щира, вона примушує прокинутися, засунути свої страхи куди чимдалі і почати діяти. Джен Синсеро випробувала на собі усі відомі методики особистої трансформації, вибрала 25 підходів, які дали результат, і перетворила їх на систему повного перетворення життя. Якщо щось і може змусити вас по максимуму реалізувати свій потенціал, це вона - неймовірна, яскрава, проривна книга від знаменитого тренера по мотивації і успіху

3. "НЕ ТУПИ. Тільки той, хто щодня працює над собою, живе життям мрії"

Ця книга – ваш особистий тренер. Кожен день вона буде піднімати бойовий дух і заряджати на успіх. Її автор, знаменита Джен Синсеро, закликає не збавляти обертів на шляху до успіху і щодня накачувати "м'язи крутості" в Духовному тренажерному залі. "Успіх – це спосіб існування, постійної адаптації та зростання. Чим більше ви робите для свого успіху, тим легше стає шлях", - лунає бойовий клич Синсеро.

"НЕ ТУПИ" - це книга-тренінг з вправами і техніками для щоденної роботи над собою. З його допомогою ви підвищите рівень енергії і збережіть усвідомленість і мотивацію навіть у найважчі часи.

Книга 4 "НИЗЯ. Відмовися від згубних слабкостей, набудь сили духу і стань господарем своєї долі" Джен Синсеро

Ця книга - 21-денний марафон по заміні поганих звичок хорошими. Він працює за принципом снігової грудки : щодня ви вводите нову для себе вправу і продовжуєте виконувати його до кінця відведеного терміну. В результаті не лише перебудовуєте своє життя, але і отримуєте скажений заряд енергії. А ще припиняєте лаяти себе за маленькі слабкості.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Салатовий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець