Всі категорії
Додати товар

Перевтілення та кишеня. неминуче. ялина бумбіерс

220 грн
Опис

Перевтілення та кишеня. Незбіжна. Олена Бумбіерс
Синтез західної та східної сучасної думки.
Видавництво: «Общесть книголюбів України ТПО "ДМ"», Київ, 1992г.
Переплет — видавський картон, 192 сторінки, мова російська, формат 84х108/32, стан гарний.
Рідке видання. Репринтне відтворення з Нью-Йоркського видання 1971 року.
Книга присвячується світлій пам'яті Федора Міхайловича Достоєвського. Проблеми, висунуті Достоєвським, ниткою проходять через усю книгу.

Матеріалісти виключають зі свого світогляду Світ Невидимий. Обмежує такий світогляд у той час, коли за допомогою всеможливих, найтонших приладів сучасної науки досліджується багато - оку невидиме. Прилади можуть ставати досконалішими й те, що вони відкриють оку дослідника зараз "невидиме", зробиться доведеним і доповнить видиму око реальність — "тонкій реальністю". Ось до такого міристозеркувальника підводять нас виписки з "бесид", і тому суто-зрозумілим у ці дивовижні, за своєю логічності та узгодженості західної та східної думки, відомості.
Вміст:
тампанія. Революція та організація.Червоний огляд Доктрини перевтілення-сліди у Святі писанні та вангелі. жина, навчальна книга Олександрій і його роз'яснення Тайн941. Сучасним критикам навчання про перевтілення. Матеріалізм і закон втілення. Економічні проблеми та навчання втілення. Підрозділи людської істоти й Невидимі світи. Між смертю та новим народженням. Розвиток Втілення про втілення. Радість буття. Карма.

Стан: Хороший
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари