Всі категорії
Додати товар

Швидкість довіри. те, що змінює все — автор ребекка р. мерил, стилівний кові

150 грн
Опис

Опис Швидкість довіри. Те, що змінює все — Автор Ребека Р. Мерріл, Стівен Кові
Як не дивно, зараз усе більшу роль у бізнесі відіграють нетривіальні речі. Гроші, стратегія, несподівані управлінські ходи виявляються в розряді другорядних. На першому плані — людські відносини. Саме вони закладають фундамент вдалого партнерства, робочої атмосфери в колективі. Серед інших моментів, з цього погляду, колосальну роль відіграє довіра. Якщо люди довіряють одне одному, у них усе буде добре. Так утворюються сім'ї, виникає дружба. Точно так само вибудовується й успішний бізнес.

Стівен Р. Кові та Ребека Мерріл пропонують усім зацікавленій «Прикорість довіри. Те, що змінює все» - майже що трактат про значущість довіри в житті бізнесу та людських відносин. На прикладі великих особистостей цього світу, а також привертаючи власний досвід, автор намагається донести важливість довірних відносин, проєктуючи їх на мотивацію та якість праці. Його підказки та філософські надходження дадуть читачеві посилень до вдосконалення своїх відносин на оказії бізнесу, а також особистих взаємоз'єднань. Як довіряти людям і викликати довіру до себе? Чи можна навчитися довіри? Чи можна з його допомогою форсувати події в бізнесі, витягуючи більше вигоди, ніж зазвичай? Кові-молодший затверджено киває головою.

Довіряйте людям, будьте «перевіреними» у партнерів, друзів, колег, і ваша репутація стане найкращим гарантом вашого успіху! Ім'я такої людини стане вагомою рекомендацією в будь-якій спорі, одна його лише його згадка в процесі важливих переговорів у Києві, здатна обернути справу на вашу користь. Рішення купити цю книгу буде найкращим проявом довіри до праці, зробленої містером Кові, аджевотивши цю книгу, він виявив довіру своїм майбутнім читачам.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kiev2503
kiev2503
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари