Всі категорії
Додати товар

Книга - усвідомлений сон, або де знаходиться астрал і чому я його не навиджу

200 грн -50% 100 грн
Опис

Книга - Усвідомлений сон, або де знаходиться астрал і чому я його не навиджу

"Усвідомлене сновидіння" - результат багаторічної особистої практики автора, а також його роботи з систематизації знань про це незвичайне явище.
У книзі ви знайдете теорію та історію питання, познайомитеся з поглядами найвідоміших практиків - від Карлоса Кастанеди до Михайла Райдуги, і дізнаєтеся про десятки способів вийти з тіла (з твердим наміром повернутися, зрозуміло), а також про те, що чекає на вас "на іншій стороні".
Степан Юсін пропонує і план для початківців (включаючи правила техніки безпеки), і продовжуючим поради, які допоможуть їм поглибити та розширити свій досвід.
Найбільш вичерпні відповіді на питання "як?" і - найголовніше - "навіщо?" практикувати усвідомлені сновидіння – у цій книзі.

Про що книга
Книга "Свідоме сновидіння" складається з чотирьох розділів.
У першій розповідається про причини виникнення певних сюжетів у сновидінні, феномен пророчих снів і розлади сну. Друга глава присвячена усвідомленим сновидінням, ініційованим серед сну. У третій главі розглянуті техніки, що дозволяють входити до усвідомленого сновидіння при засинанні. Четвертий розділ присвячений вирішенню можливих проблем у практиці, а також розкриттю можливостей застосування усвідомленого сновидіння.
Наприкінці книги наводиться перелік рекомендованої літератури. Додаток також має предметний покажчик і короткий словник, куди можна заглядати, якщо ви забудете значення того чи іншого терміну.

Автор Степан Юсін
Вид палітурки -м'який
Кількість сторінок 528

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize