Всі категорії
Додати товар

Нова книга українського автора. ченелінг езотерика філософія психологія конспірологія нью-ейдж

220 грн
Опис

"Довідник Працівника Світла" - незвичайна книга українського автора, видання 2022 р., 290 сторінок, м'яка обкладинка, якісний білий папір. Тематика: філософія, психологія, конспірологія, езотерика, нью-ейдж, посилання на Книгу Урантії та ченелінгову літературу.

В наявності 2 екземпляри книги:
1 абсолютно нова – 220 грн,
1 прочитана, у хорошому стані – 180 грн.
За Вашим бажанням можливий підпис автора ;)

У Дніпрі можна купити при зустрічі. В інші міста надсилаю поштою за рахунок покупця

“Інколи один прочитаний абзац змінює все життя"

Даний альтернативний посібник — це аналіз сучасної ченелінгової (інспірованої) інформації та досліджень всесвітньовідомих аналітиків із різних галузей науки та філософії. Це своєрідний довідник для Працівників Світла:
1 розділ - ознайомитесь із вертикаллю Небесної Ієрархії та зі структурою Всесвіту, створеного Вищими Силами.
2 розділ ознайомить із тим, яким чином людина пов’язана з Творцем, і як її душа еволюціонує. В цьому розділі розкриваються такі поняття, як реінкарнація та карма, зв’язок душ в первинних кармічних групах; дається класифікація людських душ і подробиці нашого «життя після життя».
3 розділ розглядає еволюцію життя на нашій планеті взагалі та появу й еволюцію людини розумної зокрема.
4 розділ розкриє правду про сучасний світ. Ви дізнаєтесь про причини деградації нашої цивілізації та про можливості виходу із кризи. В цьому розділі розкриваються такі поняття, як Новий Єдиний Світовий Порядок, Таємний Світовий Уряд, піраміда Системи, «теорія змови», технології контролю над масами, ілюмінати та прибульці.
5 розділ містить інформацію про безмежні можливості багатовимірної людини, як божого творіння.
6 розділ допоможе вам стати мудрішими, а значить — щасливішими. Ви ознайомитесь із такими полярними енергіями як Любов і Страх. Тут розглядаються питання кохання, шлюбу, сім’ї, виховання дітей, розкриття своїх талантів.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари