Всі категорії
Додати товар

Восьма навичка — від ефективності до величини. стивовий кові

250 грн
Опис

Восьма навичка. Від ефективності до величини. Стивен Кови
Через "Альпина Паблішер", температура 2012 р. Формат 70х90/32, мова російська, 61 ст. Палітурка тверда, суперобкладинка. Книга нова.
«Восьма навичка — це не просто доповнення Семі навичок ще одним, про якого чомусь забули. Восьма навичка пов'язана з розумінням значення третього вимірювання, яке є відповіддю на найголовніший виклик нової Епохи працівника інтелектуальної праці, і з наданням семи навичок енергії цього вимірювання. Восьма навичка полягає в тому, щоб Обладнати свій голос і надихнути на це інших». Стивен Кови
Про що книга :
Про те, що досягнення вищих рівнів людських здібностей і мотивації в новій реальності вимагає повної трансформації: нам потрібен новий спосіб мислення, новий набір умінь та інструментів — іншими словами, абсолютно новий навичка.
Чому книга гідна прочитання:
• Книга є продовженням міжнародного супербестселера автора «Сімість навичок високоефективних людей», що змінив життя десятків мільйонів людей у всьому світі. • У ній автор вчить того, як розкривати свої здібності, з ентузіазмом досягати поставленої мети та вносити істотний внесок у навколишній світ.
• Вона являє собою чітку «дорожню карту» розвитку за звичними межами ефективності.
Для кого ця книга:
Для всіх, хто прагне щастя й реалізації в житті, хто хоче неабияк підвищити особисту ефективність на роботі та за її межами.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари