Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Книга «уламки дитячих травм» донна джексон наказова

250 грн
Опис

«Уламки дитячих травм. Чому ми хворіємо і як це припинити» - книга, написана Донною Джексон Наказава, яка проливає світло на складну проблему дитячих травм і їх вплив на наше фізичне та психічне здоров'я. Авторка використовує історії реальних людей, які змогли з'єднати точки між своїм травматичним дитинством і поточними проблемами, щоб продемонструвати, як дитячі травми можуть впливати на нас у дорослому житті

Одне з найбільш сильних місць цієї книги - це зосередження на важливості розуміння того, як минулі травми можуть впливати на нашу фізіологію і психологію. Наказава пояснює, що стрес, спричинений дитячими травмами, може змінювати біохімічні процеси в організмі, що призводить до розвитку різних фізичних і психічних хвороб у дорослому житті. Це переконливо доводиться через наукові дослідження і реальні історії, що додають ваги тезі автора.

Автор також глибоко занурюється у тему переживання стресу і розрізняє, як хлопчики і дівчатка сприймають і реагують на нього. Це важлива інформація для розуміння того, як дитячі травми можуть впливати на різні аспекти нашого життя. Вона надає основу для того, як впроваджувати зміни і забезпечувати покращення нашого фізичного і психологічного благополуччя
Одне з найсильніших і важливих повідомлень, які можна знайти у цій книзі, - це ідея, що ми маємо можливість змінити своє майбутнє, перервавши зв'язок з травматичним минулим.

Наказава розповідає про стратегії і техніки, які допомагають вирватися зі зловісного кола дитячих травм і поліпшити якість свого життя. Вона надає конкретні поради та рекомендації, які можуть бути корисними для будь-якої людини, яка стикається з наслідками дитячих травм.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yana22052008
yana22052008
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари