Всі категорії
Додати товар

Книга "як хоче жінка"

465 грн
Опис

Ця книга — дослідження того, як влаштована жіноча сексуальність, засноване на наукових дослідженнях та нейробіології. Вона здатна змінити ваше сексуальне життя на краще.

Протягом останнього десятиліття вчені намагалися винайти засіб підвищення лібідо в жінок. Де ж ця «рожева таблетка»? Ця книга пояснює, чому така пігулка неможлива. Натомість вона розповідає про ті відкриття у сфері жіночої сексуальності, які були зроблені за час пошуку чарівної пігулки.

Перший урок від Емілі Нагоскі в тому, що кожна жінка має свою сексуальність, унікальну як відбиток пальця, і жінки набагато сильніше відрізняються одна від одної, ніж чоловіки. Тому ніколи не намагайтеся судити про себе з чужого досвіду. Жінки різні – і це нормально.

Другий урок – секс завжди пов'язаний із зовнішнім контекстом. Все, що відбувається у повсякденному житті жінки, впливає на її збудження, пристрасть та оргазм. І коли ви зрозумієте, як працює ваш механізм сексуальної реакції, ви візьмете під контроль і зовнішнє середовище та власний мозок, щоб максимально розкрити свій сексуальний потенціал навіть у недосконалому світі.

Дослідження з різних галузей науки доводять, що ключовий фактор повноцінного сексуального життя — не те, що як жінка робить у ліжку, а те, як вона до цього відноситься. Це означає, що стрес, настрій та довіра відіграють найважливішу роль — і як тільки ви це усвідомлюєте, то зможете впливати на ці фактори та реалізувати свій сексуальний потенціал.

На якому б етапі свого сексуального шляху ви не знаходилися, чи повністю ви задоволені і хочете, щоб далі було тільки краще, або ви страждаєте та шукаєте відповіді, після прочитання цієї книги ви точно зможете покращити ваше сексуальне життя. Ви побачите, що з погляду сексуальних стосунків ви цілісні та здорові — навіть якщо ви поки що не зовсім впевнені у цьому.

Мова: російська
Обкладинка: Тверда
Папір: Офсетний
Кількість сторінок: 336
Ціна: 465 грн

ВСІ ГРОШІ, ВИРУЧЕНІ ІЗ РОСІЙСЬКОМОВНИХ КНИГ ІДУТЬ НА БЛАГОДІЙНІСТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nadii...
nadiiamykhailiuk
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари