Всі категорії
Додати товар

Продам книгу «the little book of hygge” міка вікінга

450 грн
Опис

Продам книгу «The little book of Hygge” Міка Вікінга

Данія має міжнародну репутацію однієї з найщасливіших націй у світі, а хюгге широко визнано чарівним інгредієнтом цього щастя.
Хюгге описували як «мистецтво створення інтимності», «затишок душі», «відсутність роздратування» до «отримання задоволення від присутності заспокійливих речей», «затишне спілкування» та «гонитва за повсякденністю». задоволення».
Хуга? Hhyooguh? Heurgh? Не дуже важливо, як ви вимовляєте чи навіть пишете «hygge». Головне, щоб ви це відчували. Незалежно від того, чи сидите ви на дивані з коханою людиною, чи ділитеся комфортною їжею з найближчими друзями, hygge — це створення атмосфери, у якій ми можемо розслабити вашу пильність.
«Маленька книга про хюґе» — це остаточний вступ до хюґе , який варто прочитати , написаний Мікрм Вікінгом, генеральним директором Інституту дослідження щастя в Копенгагені. У книзі подано оригінальні дослідження гігієни , проведені Міком та його командою, а також чудові фотографії, рецепти та ідеї, які допоможуть вам додати нотку гігієни у своє життя.

Книга у чудовому стані, із гарними ілюстраціями, тверда палітурка, англійською мовою, у Києві є можливість самовивозу

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари