Всі категорії
Додати товар

Школа наполеону хітла. 13 кроків до багатства

50 грн
Опис

Школа Наполеона Хілла. 13 кроків до багатства

Введення
Наполеон Хілл усе своє життя присвятив тому, щоб розкрити «тайну багатства». Він ретельно досліджує історії життів сотень успішних людей і розкрив таємницю їхніх чудових досягнень. На підставі їхніх історій Наполеон Хілл спробував вивести загальний закон, що дає змогу людям домагатися фінансового добробуту. І цей закон був відкритий, і ліг в основу «філософії успіху», яку дотримувалися Хілл і його прихильники.

Кожен, хто вперше бере до рук книги Хілла, переживає «внутрішній стрибок»: свідомість починає працювати на іншому рівні. думкою, що домогтися успіху може абсолютно будь-яка людина, — найпотужніший стимул для початку нового, багатого та вільного життя. Багато хто і починають... але далі читання мотиваційної літератури справа, зазвичай, не йде. Люди скупчують книги - того ж Хілла - вивчають їх, ніби шукають «секретний компонент», який є ключем до всієї цієї системи. Шукають — але не знаходять. І тоді людини, яка вирішила почати свій шлях до багатства, відчуває розчарування: виходить, «філософія успіху» не працює? І не можна просто «думати та багатіти»? Можливо, на цьому можна було б і зупинитися, якби не одне «але». Занадто багато відомих людей переконує, що саме книга Наполеона Хілла «Думай і багатій!» допомогла їм досягти життєвих висот. Свідоцтво такої кількості знаменитостей не можна не повірити. Отже, крім філософії успіху вони використовували ще щось. А саме: практичне застосування принципів «Думай і багатій!».

Практика – ось той «секретний компонент», якого бракує в книзі Наполеона Хілла. Складно сказати, чому лікар Хілл не доповнив свою книгу практичними вправами. Можливо, він просто не хотів збільшувати об'єм: разом із практиком книга «Потовстелу» б удвічі. А може бути (і, найімовірніше, це було на кшталт домашнього завдання читачеві: чи зуміє він самостійно знайти шляхи до втілення філософії успіху в життя?

Багато хто знайшов, і відразу ж почали на цьому заробляти. З'явилася розвинена система бізнес-тренінгів за системою Наполеона Хілла, де кожен охочий може опанувати 13 кроків до багатства на практиці. Але як вибрати правильний тренінг? Як не помилитися, не прогадати — адже професійних тренерів насправді вкрай мало. Та й варто це вельми недешево, і часу забирає масу. Адже Наполеон Хілл мріяв зробити свою філософію максимально доступною!

Цей посібник і покликане виконати це завдання. Ця книга - для тих, хто вирішив будувати свій шлях до успіху на основі філософії «Думай і багатій!», але не знає, з чого почати, і як це втілити практично. Ця книга для тих, хто хоче пройти всі 13 кроків до багатства самостійно.

Можете розглядати цю практику як застосунок до книги Наполеона Хілла. Це дійсно практикам: у книзі містяться 105 практичних вправ, які допоможуть вам самостійно освоїти 13 кроків до багатства.

На чому ґрунтується ця практика
Основою своєї філософії Наполеон Хілл вважав роботу з свідомістю за допомогою самовушення. Жоден крок філософії «Думай і багатій!» не обходиться без самопізнання. Тому ця практика містить так багато вправ на самовіднуття. Самозанурення, або аутотренінг — це повторення певних думок-натвердінь (інакше — афірмацій), які промовляються уголос у певному стані духу. Тут ви знайдете безліч позитивних афірмацій, спрямованих на розвиток необхідних внутрішніх якостей: рішучості, впевненості в собі, віри тощо. Крім того, практикам містить інтелектуальний і фізичний тренінг, охоплюючи в такий спосіб всі аспекти людської істоти.

Ця книга крок за кроком вестиме вас до багатства й процвітання. Вона написана спеціально для того, щоб ви могли відпрацювати ідеї Наполеона Хілла на практиці та отримати ключ до фінансової свободи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kiev2503
kiev2503
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари