Всі категорії
Додати товар

Келлі макгонігал "сила волі. шлях до влади над собою"

205 грн
Опис

Характеристики

Країна виробництва - Україна
Тип - друковане видання
Тематика - ділова література
Кількість сторінок - 204
Мова видання - українська
Вид палітурки - м'яка
Тип поверхні паперу - матова
Стан - новий

Опис книги 📚

Книжка «Сила волі. Шлях до влади над собою» відомого американського психолога, викладачки Стенфордського університету Келлі МакГонігал стала світовим бестселером.

ПРО КНИГУ Мова, література, математика, фізика, хімія. А що було б, якби у школах та університетах нас навчали розвивати силу волі. Наскільки успішними ми могли б стати Келлі МакГонігал, допомогла тисячам людей змінитись: кинути пити чи курити, пробігти марафон, зайнятися спортом, створити власний бізнес, налагодити стосунки в сім'ї тощо. Свою методику вона узагальнила у цій книзі. Автор з наукового боку показує, як влаштовано наше мислення, чому ми уникаємо змін і не використовуємо власний потенціал. Але, крім теорії, Макгонігал подає безліч фактів та цікавих прикладів. Але найбільша перевага книги – це вправи. Виявляється, завдяки їм мозок можна натренувати як м'язи.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА Для тих, хто любить ставити цілі, але через брак сили волі так і не досягає їх.

ЧОМУ ЦЯ КНИГА Основою книги став курс "Наука сили волі", який Келлі МакГонігал викладає у Стенфордському університеті. Професор вдало поєднала цікаві факти про те, як функціонує наш мозок, із вправами, що тренують силу волі. Ви дізнаєтеся, чому у стресовій ситуації тягнетеся за цукеркою і «провалюєте» більшість планів на рік.

ПРО АВТОРА Келлі МакГонігал — відомий американський психолог і письменниця. Викладає у Стенфордському університеті та консультує некомерційні організації. Макгонігал стала однією з перших учених, які розпочали галузь «наукової допомоги». Вона вважає своїм завданням трансформувати досягнення психології та неврології у практичні стратегії, які допомагають людям покращити їхнє життя. Автор трьох книг з психології та однієї з йоги, яку також викладає.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize