Всі категорії
Додати товар

Трактат про білу магію або шлях учня. аліса бейлі

499 грн
Опис

Трактат про Білу Магію або шлях учня. Аліса Бейлі
Видавництва «Велес», «ЕМУШ» Харків, 1993 р. Формат збільшений 60х84/16, мова російська, 452 стор. Перепліт твердий. Книга в гарному стані.
У книзі тибетський вчитель Джуал Кхул розкриває секрети позачасової мудрості. Оригінальна Іерархія Планети дає людству керівництво в невидимому житті в Новому Віконці. Біла Магія — це магія душі. закон приваблення і відштовхування приверне до вас свіжі сили та захистить вас на шляху самовдосконалення від впливу темних сторін світу.
У книзі міститься П'ятнадцять Правил Магії й контролю душі, в основі яких слова з Бхагават-Гіти: «Я-регулятор, нероджена, незмінна. Я — володарка істот, і все ж, бувши паном своєї природи, Я народжуюсь магічною могутністьом Душі».
душа, непроявна у своєму звуженому побуті, проявна через природу своїх особистісної оснащеності, завжди є джерелом таємниці. Вона вислизає від аналітичного конкретного розуму; вона відкриває своє справжнє «я» вуму просвітленому, з'єднаному з відкритим серцем, що старіє, не схоплювати та утримувати для свого особистого прогресу, а володіти магічною могутність для справляння. Могутність душі завжди доступна тому, хто прагне, як той, хто прагне засвоєння учнівства, нести практичне призначення у свій час, у своїй країні та оточенні.
Книга завершується пробуджувальним кличем до душі будь-кого, хто прагне: «Я завершую закликом до всіх, хто читає дані інструкції, зібратися з силами, відновити урочистості відданості справіряджання людству, підкорити власні ідеї та бажання груповому благу, відвести погляд від себе, знову попрямувавши його на бачення... Нехайнормії налаштовуються в наш час крайньої потреби та сприятливої можливості жертвувати всім, що мають, для допомоги людству.»

Стан: Хороший
Колір:
  • Жовтий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize