Всі категорії
Додати товар

Книга - віщі сни.

100 грн -10% 90 грн
Опис

Книга - Віщі сни.
Ритуальна практика, посібник із застосування унікальної особистої духовної практики, історія якої налічує три тисячоліття. Якщо ви освоїте описану методику, сон стане для вас не просто необхідним періодом розумового та фізичного відпочинку, а ритуальним актом, що веде до вищих цілей. .
Автор докладно розповідає про способи інкубації сновидінь - викликання пророчих снів для отримання допомоги вищих сил у вирішенні конкретних завдань: зцілення, порада, передбачення майбутніх подій, захист, зачаття дітей та багатьох інших.
У книзі ви знайдете поради, що стосуються ведення щоденника сновидіння і правил роботи з ним, природні методи занурення в сон, магічні ритуали і заклинання, що залучають божественних посланців, і значення символів сновидіння. Техніки, представлені в цій книжці, адаптовані до умов сучасного життя, все, що вам знадобиться, - зробити кілька простих дій, прочитати заклинання і лягти в ліжко. Однак вони допоможуть вам вийти на більш високий рівень свідомості, отримати втіху чи попередження про майбутнє та зміцнять ваші стосунки з вищими силами.
Автор Скотт Каннінгем
Палітурка М'яка
Кількість сторінок 134

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари