Всі категорії
Додати товар

To the top 2a книга зошит для вивчення англійської мови

230 грн
Опис

Книга вживана (усі записи зроблені олівцем) також є диск. За деталями пишіть. Можу зробити додаткові фото якщо потрібно

Детальніше про книгу-зошит:
Навчальний комплекс для учня представлений Student's Book, до складу якого входить Workbook; Student's Audio CD / CD-ROM і спеціально розроблений для кожного рівня буклет «Culture Time for Ukraine».
Матеріал Student's Book чітко структурований і розділений на 4 розділу, по 5 уроків в кожному. Кожен розділ містить сторінку для перевірки пройденого матеріалу. У кожному рівні є Grammar Reference, Speaking activities, Pairwork Activities, Wordlist, Irregular Verbs.
Workbook включає вправи для закріплення пройденого матеріалу для кожного уроку, а також розділи для повторення. Student's Audio CD / CD-ROM містить основні тексти і діалоги з кожного уроку підручника, з окремо винесеним лексичним матеріалом для повторення, а також пісні з розділу країнознавство.
Буклет «Culture Time for Ukraine» спеціально розроблений для кожного підручника і представляє 4 теми, пов'язані з культурою України та Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, а також вправи для повторення граматичного матеріалу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize