Всі категорії
Додати товар

Робочий зошит до мультфільму "emoji". english activity book

370 грн
Опис

Власна розробка до мультфільму "Emoji"
Книга поділена на 4 частини із захоплюючими завданнями.
Разом більше 40 сторінок.

Близько 300 слів для вивчення, фразові дієслова та речення з перекладом , дві пісні до мультфільму.
Завдання різної складності, підписати картинки вивчених слів, знайти синоніми до поданих слів, вставити пропущені букви, кросворди, заповнення слів до епізодів з мультфільму і багато інших, в кінці є ключі до завдань, при бажанні можу надіслати мультфільм поштою.

Ця робочий зошит– це захоплюючий досвід, розроблений для того, щоб зробити вивчення англійської мови захоплюючою справою. Насолоджуйтесь переглядом мультфільму з користю та досліджуйте низку інтерактивних заходів, які зацікавлять і надихнуть учнів будь-якого віку.

В робочому зошиті «Emoji» ви зіткнетеся з безліччю захоплюючих завдань і мовних вправ, які покращать ваші навички англійської, водночас насолоджуючись цим. Робочий зошит ідеально підходить для дітей, підлітків і навіть дорослих, які хочуть відточити свої мовні здібності. Найкраще підходить для рівнів A2, B1, B2.
Розвивайте словниковий запас: відкрийте для себе захоплюючий асортимент головоломок, кросвордів і пошукових слів. Розширюйте свій словниковий запас, вирішуючи цікаві мовні завдання.
Activity book «Emoji» є чудовим інструментом для вчителів, батьків і всіх, хто прагне покращити свої навички англійської у захоплюючий та приємний спосіб.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Продавець
krist...
kristinaspace1
Долина
Була

Схожі товари