Всі категорії
Додати товар

❤комплект книг та атласів з історії♞ курс з історії: історія україни, новітня,...

199 грн
Опис

♡ ПРИ ПОТРЕБІ СКИНУ ДОДАТКОВІ ФОТО ЗСЕРЕДИНИ/ЗМІСТУ/ПЕРЕДМОВИ, пишіть в приват, бо тут ліміт 10шт.!
Кого цікавить покупка поокремо (однієї чи декількох книг) - уточняйте.
Ціна в оголошенні вказана за весь комплект, що на першому фото, А САМЕ:
⓵ Підручник "Новітня історія України" 11 клас, Частина друга, 1939-2001. Автори: Ф. Г. Турченко, П. П. Панченко, С. М. Тимченко. Видавництво: "Генеза". Рік видання: 2001. Кількість сторінок: 374. Присутні ілюстрації. В хорошому стані(4/5).
⓶ Книга "Історія України для дітей". Автор: Антін Лотоцький, Видавництво: "Просвіта" Івано-Франківськ. Рік видання: 1993. Присутні ілюстрації. В ідеальному стані. ⓷ Навчальний посібник з Історії України 7-8 класі. Автор: Буштрук О. В. Видавництво: "Харків". Рік видання: 2003. Кількість сторінок: 246. Присутні ілюстрації. В ідеальному стані. ⓸ Атлас "Новітня історія 1939-2004" 11 клас. Видавництво: "Картографія", 2001-2004 рр. Кількість сторінок: 16. В ідеальному стані. ⓹ Атлас+контурна карта "Історія стародавнього світу" 6 клас. Видавництво: "Картографія". Кількість сторінок: 16. В нормальному стані (2/5), контурна карта трохи розмальована.
⓺ Атлас історчний "Україна" 5 клас. Видавництво: "Мапа", 1997-2010 рр. Кількість сторінок: 40. В хорошому стані(3/5).
⓻ Збірник завдань (підготовка до ДПА) "Вступ до історії України" Підсумкові контрольні роботи + розв'язки до збірника, 5 клас. 2011р. В нормальному стані (1/5). В середині пописані.
⓼ Зошити з нотатками з Історії України за 7, 8, 9, 10, 11 класи.
⓽ Зошити з нотатками з Історії середніх віків за 7 клас.

ДОСТАВКУ РОБЛЮ ПО МІНІМУМУ:📫
(Роблю зі знижкою,💸 бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети✉️ та коробки,📦 додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно!)
📍1. Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ✉️(яка йде довше: до 6 днів по Україні) - 30грн.;
📍2. Укрпоштою поcилкою ЕКCПРЕС📨(яка доходить набагато швидше чим відправка стандартом: до 4 днів) - 38грн.;
📍3. Новою поштою📮 - 50грн.;
📍4. Міст Експрес - 38грн.🙌
🛑Justin, ІнТайм, Делівері - НЕ ВІДПРАВЛЯЮ!!!🛑 Тому, що єдині два відділення, які є в моєму місті знаходяться в різних кінцях міста від мого дому та роботи, тому на привеликий жаль, я не здійснюю відправки даними перевізниками! Я розумію, що комусь вигідно отримати однією з цих доставок, але щоб мені з'їздити на їх відділення прийдеться потратити чимало літрів бензину(коштів на нього) і тим більше власного часу! Власне тому, я і пропоную вигідні пропозиції на інші доставки. Буду вдячна за Ваше розуміння!
💸Оплата на карту приватбанку чи монобанку, або через безпечну оплату Шафи. Накладним платежем висилаю тільки по передоплаті в розмірі суми доставки туди і назад( в разі якщо Ви не забирете посилку чи відмовитесь від неї).
Також, зараз в мeнe діє акція: при покупці двох одиниць товару (другий можe бути і дeшeвшe) - ДОСТАВКА БEЗКОШТОВНА або ж трeтя річ на вибір (можлива і дорожча) - у ПОДАРУНОК!🎁
І щe, просто так до покупки можу подарувати будь-яку річ, яка вказана в профілі "бeзкоштовно" (вартість доставки при цьому - нeзмінна!☺️

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари