Всі категорії
Додати товар

Карти таро - прерафаелітів, preraphaelite tarot (софія)

245 грн
Опис

У Таро Прерафаелітів художник поєднує інтригуючу красу Таро зі стилістикою Прерафаелітизму - напрями в англійській літературі та живопису другої половини ХІХ століття. Художники прерафаеліти виступали за чисту та безпосередню красу, орієнтуючись у втіленні своїх ідеалів на майстрів Раннього Відродження, тобто періоду до Рафаеля, тому напрямок і отримав таку назву.

При погляді на прекрасні полотна прерафаелітів, наприклад, "Офелію" Джона Еверетта Міллеса, "Прозерпіну" Данте Габріеля Россетті та багато інших ми поринаємо у світ ніжності та душевної чистоти героїв та героїнь картин, м'яко пов'язаних з особистою драмою знайомою кожному з нас. Джуліано Коста віртуозно втілив атмосферу світу прерафаелітів у своїй колоді, просякнувши її гармонією та світлом. Прекрасні діви, шляхетні лицарі на тлі готичної та ренесансної архітектури, що обрамляється пишною зеленню, ніжними квітами та блакитним небом - все це утворює особливий поетичний простір, який не хочеться покидати. Образний лад карт немає серйозних відмінностей від системи Артура Уейта і загалом їй відповідає. Але деякі деталі, все ж таки відрізняються, підкоряючись ідеалам прерафаелітів. Наприклад, 8 Аркан Сила говорить нам про те, що перемогти ворога можна м'якістю та любов'ю.

Також Коста зображує 13 Аркан Смерть у вигляді "Офелії" Міллеса, а 3 Мечей - "Благовіщенням" Россетті. І таких посилань у колоді достатньо. Навіть сорочка колоди виконана в стилі приголомшливих робіт Вільяма Морріса - майстра, який стояв на чолі руху "Мистецтв та ремесел". Ця колода підійде тим, кому близькі світлі, романтичні карти, виконані в руслі однієї з традиційних шкіл Таро, в даному випадку Артура Уейта. Вони особливо чуйні на питання про кохання та особисті взаємини.

Стан - Новий
Виробник - Софія
Країна виробник - Україна
Мова видання - Англійська
Формат - 66 х 120 мм
Матеріал - виготовлені на цупкому папері 350 гр/м2
Тип поверхні паперу - зображення вкрите лаком
Комплектація - 78 карт + інструкція російською, англійською, італійською, іспанською, французькою, португальською мовами
Розміри пакування - 122 х 70 х 30 мм
Вага пакування - 230 гр

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Категорії: