Всі категорії
Додати товар

Дві підшивки журналу "борис бурда. кулінарія з впевненість"

180 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Інша тематика

Сучасна кулінарна енциклопедія Бріса Бурди Стан: гарний. Неповний комплект Рік видання: 2004 Папка-реєстратор (2 шт) Видавець: ПІІ "ДАНЭ", Київ Борис Бурда - український журналіст і телеведучий, письменник, бард. Був ведучим кулінарного шоу «Смачно з Борисом Бурдою», автор кулінарних книг. Журнал складається з 12 розділів (по шість розділів у кожній папці) і підрозділів: 1. М'ясо, домашня птиця, дичина. 69 карток (відсутні №14, 15, 16, 17, 18); 2. Риба і морепродукти. 28 карток; 3. .Овочі і фрукти. 22 картки (відсутні № 5, 6, 7, 8, 23, 24, 25, 26) . Злаки і макарони. 15 карток; 4. Яйця і молочні продукти. 15 карток (відсутні № 12, 13, 14, 15, 16, 17); 5. Десерти. 62 картки (відсутні 9, 10, 11, 51, 52, 53, 54); 6. Шеф-кухар навчає. 40 карток (відсутні № 4, 28, 29); 7.Закуски і перші страви. 51 картка (відсутні № 11, 44, 12) ; 8. Гарніри і салати. 27 карток (відсутні №11, 12); 9. Другі страви. . Риба і морепродукти. 20 карток (відсутні № 3, 16). . М'ясо. 55 карток (відсутні № 9, 10, 45, 46). . Овочі та макарони. 18 карток (відсутні № 15). . Домашня птиця і дичина. 28 карток (відсутні № 6, 26). 10. Пекар навчає. 57 карток; 11. Солодкі шедеври. 16 карток; 12. Випічка. 37 карток (відсутні № 7, 8, 34). Кожен з розділів містить розділові картки з корисною інформацією. Збори доповнено абетковим покажчиком рецептів в індивідуальному файлі. Всі картки зібрані відповідно до розділу і порядкового номера. Зручна парку-реєстратор (з відкриваються кільцями) дозволяє вилучити необхідну картку для тимчасового користування. Загальна кількість двосторонніх ілюстрованих карток в комплекті: 560 шт.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари