Всі категорії
Додати товар

Иллюстрированный атлас мира ридерз дайджест большой нюанс

1250 грн

розпродаж до 23 Вер.

863 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип: Атласи
Вид карт: Інший вид карт

Ілюстрований атлас світу Рідерсfress
Продам унікальний, дуже великий формат, книга формату А3, розмір 27х38 см. Чудова якість друку, надрукована книга в Італії.
Добротне, якісне видання, яке буде цікавим для всіх членів сім'ї.
Подарункове видання з детальними мапами, численними ілюстраціями та довідковими матеріалами в країнах і континентах.
Стан дуже гарний, але злегка потерлися куточки, дивіться фото.

Видавництво "Дом Рідерс Дайджест"
Ілюстрований атлас світу. Рідерсess
Сторінк: 288
Розміри: 380x275x25 мм
Великий формат. Тверда обкладинка. Стан гарний

Анотація до книги "Ілюстрований атлас світу"
У книзі ви знайдете: Тривимірне зображення поверхні землі — більш ніж на 150 сторінках географічних карт; Захопливі докази про еволюції нашої планети, про країни та народів, про дивовижну різноманітність тварин і рослин; Унікальний статистичний матеріал про країни світу; повні та докладні географічні мапи.

Хочеться додати кілька фотографій, щоб показати яке це чудове видання! Докладні карти, цілі розвороти присвячені формуванню землі, моря, лісу, заселенню землі, світової енергетики, перетворенню планети, використанню ресурсів землі, представлений світ у мапах і даних. Як і у всіх книгах видавництва наприкінці наведений алфавітний покажчик. Прекрасне оформлення, білий глянсовий папір, дуже великий формат (трудно було фотографувати:) чудові ілюстрації.

Ніколи потреба в розумінні всієї складності нашого світу не відчувалася сильнішою, ніж зараз, на початку нового тисячоліття. "Ілюстрований атлас світу" видавництва "Рідерз Дайджест" — це унікальний путівник у подорожі з глибин Всесвіту через величезні простори сонячної системи до Землі та її дивовижні недрами.

На вас чекає зустріч із різноманітними природними областями — їхніми приголомшливими ландшафтами, рослинністю та тваринним світом. Ми дізнаємося про взаємодію людини з довкіллям, яку вона пристосовує до своїх потреб.

Спеціально для російського видання "Ілюстрованого атласу світу був створений окремий блок карт "Россія": це дев'ять повноколірних розворотів та окремий алфавітний покажчик до них. Найсучасніші карти, найо докладно окресленіше зображення останніх політичні та адміністративніших змін! Розділ "Россія" — прикраса цього видання та найцінніший інформативний довідник.

Основна частина цього атласу — набір точних географічних карт, складених і розташованих так. щоб послідовно дати читачеві цілісне уявлення про світ, про окремих континентах і регіонах і, нарешті, про найбільш густонаселені країни. На цих мапах відбиті особливості ландшафту, що дають змогу якнайдалі побачити відповідну ділянку планети з космосу.

Після цього в регіонахно-алфавітному порядку коротко схарактеризовані всі незалежні держави світу. Завершується атлас покажчиком понад 40 000 найбільш чималих географічних назв, що трапляються па картках. Для всіх, хто любить подорожувати землею, водою й повітрям, а також пізнавати світ, цей ілюстрований атлас стане незамінним супутником XXI століття.

Великий формат — найбільший у своїй бібліотеці, а в мене чимало енциклопедій. Такий формат дуже зручний для перегляду карток, дрібнити видаву не довелося. Інформативність чудова, є й про пристрій планети, і про Сонячну систему та про різні географічні зони та докладні покажчики масштабу та умовних позначень. Чудові глянсові сторінки. Чудова книга і для дітей, і для дорослих
Він бомбічний! великий і зручний. дитині цікаво показувати та читати 
Дуже зручний атлас для визначення маршруту майбутньої поїздки.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Синій
Категорії:
Особливості:
Набір