Всі категорії
Додати товар

Cressi®sub reaction ласти для дайвінгу

650 грн
Опис

Розмір S/M
Made in Italy

* є нюанс на гумі лівої пятки(останнє фото)

Reaction — це новітні з ластів Cressi для занурення з аквалангом, що мають усі переваги ексклюзивної запатентованої технології Cressi — поєднання трьох різних матеріалів для гарантії неперевершених якостей.

Reaction використовує багато з інноваційних характеристик, представлених раніше в моделі Rondine A: лопать, яка починає формуватися вже з калоші, диференційована товщина лопаті, шари, які виготовлено з двох різних матеріалів; підошва, зроблена цілком з протиковзного матеріалу, дуже зручна, розроблена за допомогою комп'ютерних технологій калоша й нова застібка, яка унеможливлює довільне розстібання ремінця.

Крім усіх цих чудових якостей, Reaction має нову, довшу, гнучкішу та легшу лопать, яка забезпечує чудовий гребок з мінімальним навантаженням м'язів і найменшу витрату енергії.

Тож вийшли прекрасні ласти для сучасних дайверів, як новачків, так і професіоналів, легкі, зручні, не дуже стомлюють, які водночас можуть забезпечити чудовий гребок і впоратися навіть з найекстремальнішими ситуаціями дайвінгу.

Ласти Reaction багаті на складні високотехнологічні складники, усі ті компоненти, потрібні для створення того особливого поєднання, яке завжди робить ласти Cressi неперевершеними.

Матеріал, який вибрано для лопаті, є не традиційним полімером, а новітнім поколінням технічного поліпропілену, який набагато піддатливіший, гнучкіший та елегантніший. Лопать дуже довга і її було розроблено спеціально для того, щоб дістати ліпшого співвідношення зусилля гребка й витрачуваного на нього зусилля.

Товщина лопаті не є однорідною: вона поступово стає тоншою з просуванням до кінця ласти для того, щоб гарантувати сильніший і адекватніший вигин лопаті.

Лопаті зроблено з двох різних матеріалів, які чергують і використовують у різних елементах ласти для підвищення гнучкості структури в різних зонах лопаті та підсилення реактивності ефекту віддання.

Розроблену за допомогою комп'ютерних технологій підошву виготовлено цілком з м'яких еластомірів для лише зручного й сталого розміщення стопи, щоб гарантувати чудове передавання гребного зусилля.

Водночас калоша із широкою підошвою спрощує витягування ноги з ласти наприкінці занурення й створює чудовий протиковзний ефект, який сприяє надіванню ластів на суші або в момент занурення з човна або берега.

Швидкорегульовані поворотні похилі застібки допомагають знайти ідеальне положення для ременя на заднику ботиків або шкарпеток. Система захоплення кріплень запобігає випадковому розстібанню застібок.

Унаслідок застосування всіх цих технологій вийшли ласти, які надають чудовий гребок з дійсно помірним зусиллям, годяться як новачкові, так і досвідченішому дайверові. Як і всі ласти, Cressi Reaction передбачає не тільки прекрасні дані в стандартних ситуаціях, але також надає змогу впоратися з критичними ситуаціями, не відступаючи ні перед чим, задовольняючи найвищі вимоги до якості гребка.

Матеріал: гума, пластик, технополімери
Широка й жорстка лопать
Прогумований кінчик лопаті
Швидкорегульовані знімні пряжки
Кут нахилу лопаті: 30%
Калоша із широкою підошвою спрощує витягнення ноги з ласти
Бічні ребра

ціна на розетці 3326 ₴

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize