Всі категорії
Додати товар

Окуляри для плавання із захистом від запотівання набір 2 шт.

900 грн з 25 Вер. - додавайте до обраного

1000 грн
Опис

Захист від ультрафіолету та покриття проти запотівання забезпечать вам чудові враження від плавання під водою. Захист від запотівання може забезпечити вам чіткий і дальній огляд під водою, а захист від ультрафіолетового випромінювання може допомогти захистити ваші очі від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання та яскравого світла.
Гнучка силіконова рамка та прокладка можуть забезпечити клієнтам максимальний комфорт, оскільки прокладки мають унікальну м'яку конструкцію, яка створює ідеальне ущільнення навколо ваших очей, запобігаючи потраплянню води. Регульовані ремені можуть зробити так, щоб кожна дитина та доросла залишалися висушіть шкіру навколо очей і не сплутайте волосся.
З нашим спеціально розробленим об'єктивом ви безсумнівно зможете насолоджуватися набагато більшою чіткістю. Ви також можете бачити ширше та чіткіше із захистом від запотівання наших високоякісних окулярів для плавання EverSport. ПОМІНІТЬ: ці окуляри не можна використовувати людям із міопією понад 100 градусів.
Дуже легко відрегулювати! Добре продумана застібка дає змогу легко надягати та знімати окуляри для плавання одним дотиком. Навіть діти можуть стояти на власних ногах і самостійно регулювати ремінець.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Блакитний
Особливості:
Набір
Продавець
svetlanka0308
svetlanka0308
Супер-продавець
Одеса
94% виконаних замовлень
Був