Всі категорії
Додати товар

Музична груша для боксу музична боксерська груша

5999 грн
Опис

В наявності
По бажанню відправлю фото вживу
2 види кріплення

Розумна музична боксерська машина або настінна мішень зі світлодіодним підсвічуванням - це тренувальна мішень для боксу, яка розвиває спритність та реакцію.

Розумна музика Електронна тренувальна мета для боксу , сумісна з Bluetooth.

особливості:

Екологічно чистий поліпропіленовий матеріал для тихого та довговічного використання: ця пробивна мішень виготовлена з екологічно чистого поліпропіленового матеріалу, що забезпечує тиху та довговічну роботу. Високоякісна поверхня забезпечує реалістичне почуття, пропонуючи комфортний досвід удару, не травмуючи руки.

Інтелектуальне підключення, сумісне з Bluetooth, для персоналізованого відтворення музики: завдяки інтелектуальному з'єднанню, сумісному з Bluetooth, можна легко відтворювати свої улюблені пісні при використанні боксерської машини. світиться одночасно з музикою, створюючи динамічне і веселу вправу, що поєднує музику і тренування.

КОМПЛЕКТ: Ви отримаєте 1x музичну машину для боксу, 1x зарядний кабель, 1x комплект рукавиць для боксу, 2 набори кріплення для встановлення та 1x інструкцію.
МАТЕРІАЛ: Штампована сила виготовлена з високоякісної PU шкіри, міцна, стабільна та може використовуватись протягом тривалого часу.

СПОРТИВНІ РЕЗУЛЬТАТИ: Дотримуйтесь ритму ваших боксерських тренувань. Увімкніть світло, ви битимете, тренуйте координацію рук і очей. Він може посилити реакцію, атаку, силу, рух, спритність та силу. ЛЕГКО ВСТАНОВИТИ: боксерський килим підтримує інтелектуальне підключення і ви можете переглядати дані в будь-який час. Він простий і легкий у встановленні. Боксерський тренувальний килимок можна регулювати та встановлювати відповідно до зростання дорослих або дітей. ШИРОКЕ ЗАСТОСУВАННЯ: ідеально підходить для ударів, фітнес-вправ, шейпінгу та боксерських поєдинків. З боксерськими накладками ви зробите звичку займатися спортом.
Питайте , відповім на усі питання , найнижча ціна !!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари