Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Боксерський комплект: груша + рукавички + насос kruzzel zb16953

949 грн
Опис

ВЕЛИКИЙ ДЕТСЬКИЙ НАБІР ДЛЯ БОКСА: ГРУША + ПЕРЧАТКИ + НАСОС Kruzzel

ZB16953

- ## НАДОВНА ГРУШКА НА ПРУЖИНІ — боксерська груша для дітей-початківців, які захоплюються боксом, не має бути занадто жорсткою. Надувна груша дає змогу регулювати жорсткість відповідно до вашими потребами та навичками . Він мобільний , тому заощадить місце у квартирі. Завдяки тому, що іграшка має якісну пружину після удару вона пружинить і згодом повертається у вертикальне положення. Розкачується у всіх напрямках, що ускладнює потрапляння й робить тренування веселішим. Крім груші, до комплекту також входять рукавички та насос .

- ## РЕГУЛИВАННЯ ВИСОТИ. Набір ідеально підходить як для 3-річної, так і для 7-річної дитини . Регулюється від 70 до 104 сантиметрів. Завдяки цьому, куплена іграшка ростиме разом із дитиною. Просто використовуйте ручку, щоб послабити трубку, встановіть відповідну висоту та прикрутіть її назад. До комплекту входять рукавички універсального розміру , який підійде для руки будь-якої дитини.

- ## ТВЕРДЕ ОСНОВЛЕННЯ — надувна груша має основу, у яку можна наливати воду або, наприклад, пісок через спеціальний отвір із корком. Завдяки цьому дитина може вдарити сумку, не боячись, що вона перекинеться. Основа має водонепроникний корок, тому вам не доведеться турбуватися, що щось проллється або впаде на підлогу під час гри або тренування вдома.

- ## СМАК У КОМПЛЕКТІ — у комплект також входить насос, завдяки якому ми можемо надути лампочку через спеціальний отвір угорі та в такий спосіб підібрати відповідний тиск у сумці для малюка . Завдяки доданій голці ми можемо використовувати насос для надування, наприклад, кульок.

- ## СПЕЦІФІКАЦІЯ — матеріал: пластик/метал/екошкіра; регулювання висоти: 70-104см; колір: чорний і червоний; діаметр підставки: 33 см; вага груші + підставка 0,782кг; вага паковання: 1,252 кг.

СПЕЦІФІКАЦІЯ:

- ## матеріал: пластик/метал/екошкіра

- ## регулювання висоти: 70-104 см

- ## колір: чорний і червоний

- ## діаметр підставки: 33 см

- ## вага груші + підставка 0,782кг

- ## вага паковання: 1,252 кг.

ВКЛЮЧЕНО:

- ## боксерська груша з підставкою

- ## боксерські рукавички

- ## насос із голкою

- ## ключ збирання

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари