Всі категорії
Додати товар

Дитячий боксерський набір kruzzel боксерська груша на стійці з рукавичками + насос (16953)

895 грн
Опис

Дитячий боксерський набір Kruzzel Груша + рукавички + насос (16953)

НАДУВНА ГРУШКА НА ПРУЖИНІ - боксерська груша для дітей-початківців, що захоплюються боксом, не повинна бути занадто жорсткою. Надувна груша дозволяє регулювати жорсткість відповідно до ваших потреб та навичок . Він мобільний , тому заощадить місце у квартирі. Завдяки тому, що іграшка має якісну пружину , після удару вона пружинить і через деякий час повертається у вертикальне положення. Лампа розгойдується у всіх напрямках, що ускладнює попадання і робить тренування веселішим. Крім груші в комплект також входять рукавички та насос .
РЕГУЛЮВАННЯ ВИСОТИ. Набір ідеально підходить як для 3-річної, так і для 7-річної дитини . Регулюється від 70 до 104 см. Завдяки цьому куплена іграшка зростатиме разом з дитиною. Просто використовуйте ручку, щоб послабити трубку, встановіть відповідну висоту та прикрутіть її назад. У комплект входять рукавички універсального розміру , що підійде для руки будь-якої дитини.
ТВЕРДА ПІДСТАВА - надувна груша має основу, в яку можна наливати воду або, наприклад, пісок через спеціальний отвір з пробкою. Завдяки цьому дитина може вдарити сумку, не боячись, що вона перекинеться. Підстава має водонепроникний затор, тому вам не доведеться турбуватися, що щось проллється або впаде на підлогу під час гри або тренування вдома.
НАСОС У КОМПЛЕКТІ - в комплект також входить насос, завдяки якому ми можемо надути лампочку через спеціальний отвір вгорі і таким чином підібрати відповідний тиск у сумці для малюка . Завдяки голці, що додається, ми можемо використовувати насос для надування, наприклад, кульок.
Характеристики

Матеріал: пластик / метал / екошкіра
Регулювання висоти: 70-104 см
Колір: чорний та червоний
Діаметр підставки: 33 см
Вага груші + підставка 0,782 кг
Вага упаковки: 1,252 кг
Комплектація

Боксерська груша з підставкою
Боксерські рукавички
Насос із голкою
Ключ складання

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Особливості:
Набір

Схожі товари