Всі категорії
Додати товар

Боксерський мішень боксерський настінний тренажер (з bluetooth) — тренажер для боксу

2850 грн -4% 2740 грн
Опис

Настінна боксерська мішень із музикою bluetooth Ivory QB5 — це інтерактивна мішень для боксу з LED-підсвіткою, що розвиває спритність і реакцію. Якість виготовлена з високоякісного пластику та пінополіуретану, еластичного, міцного, стійкого до пошкоджень, деформацій і вологи, розрахованого на тривале використання.

- Кріплення апарата на стіну займає лічені хвилини та фіксується на клейку основу та напрямні, що дають змогу надійно закріпити та змінювати висоту за потреби.
- Центральний дисплей із кнопками дає змогу вибору режимів регулюють, змінити інтенсивність індикації, що з'являється на ударних частинах тренажера.
- Синхронізуючи свій смартфон через Bluetooth-з'єднання, ви перетворюєте боксерський апарат на музичну колонку та можете продовжувати тренування, стежачи за улюбленими ритмами, а яскрава індикація, що спрацьовує після кожного вашого удару, буде робити тренування ще ефектнішою.
- Стильний мінімалістичний дизайн, який прекрасно доповнував будь-який інтер'єр, що поєднується з простотою встановлення, синхронізацією з вашим смартфоном, можливістю проводити тренування, здійснюючи удари потужністю до 200 кілограмів, робить його універсальним і ефективною спортивною зброєю, яка підійде для чоловіків і жінок різного віку.

Характеристики:

Розмір: 41х41 см

Кількість режимів: 3 (одиничний, для двох гравців, з відтворенням музики з
телефона)

Звуковий супровід: вбудована музика

Bluetooth: є

Підсвітка: є (червона та синя)

Акумулятор: вбудований

Порт заряджання: USB Type-C

Комплектація: тренажер, кріплення на стіну, боксерські рукавички, кабель для
заряджання, інструкція.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари