Всі категорії
Додати товар

Супер потужний павербанк imuto 30000

2299 грн -14% 1999 грн
Опис

Висока ємність (30000 мАг): безпечніший у використанні, оптимальний розмір серед блоків живлення тієї ж ємності із вбудованими літій-полімерними батареями класу А.

І він може заряджати iPhone 11 6,2 рази, iPhone X 7 разів, iPhone 8 майже 10,5 рази, Galaxy S9 майже в 6,5 рази та iPad Air 2 майже в 2,6 рази. Для Nintendo Switch, має в наборі imuto USB to Type Примітка: це не кишеньковий розмір через його велику ємність.
Технологія Digi-Power: інтелектуальний цифровий екран показує потужність, що залишилася, в цифровому форматі і прихований до тих пір, поки не буде активований. Taurus X6 підходить практично для всіх пристроїв із живленням від USB. (Технологія Digi-Power: інтелектуальний цифровий екран показує потужність, що залишилася, в цифровому форматі і прихований до активації. Taurus X6 підходить практично для всіх пристроїв з живленням від USB.
Підтримує швидку зарядку

Технологія iM-Power: всі порти USB інтелектуально виявляють ваш пристрій та забезпечують швидке заряджання, 3 порти USB 5 В/2,4 А (макс.), підтримуючи одночасне заряджання трьох пристроїв.
Множинна інтелектуальна система захисту: захищає ваші пристрої від перезаряджання, перенапруги, перевантаження струмом і короткого замикання.
Замовлений з Америки

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари