Всі категорії
Додати товар

Акумулятори тягові інвалідний электровізок long way/12v45ah/

6000 грн -10% 5400 грн
Опис

Аккумуляторы LONG WAY 6-EVF-45 (12V45Ah) .Герметизированная обслуживаемая является лучшей формой при длительной эксплуатации батареи по сравнению с необслуживаемой к которой нет доступа к ячейкам регенерации
Аккумуляторная тяговая \не стартерная автомобильная\батарея VRLA. Тип - AGM. Полностью соответствует заявленной мощности и весу

ПРИ МОЩНОСТИ двигателей 360вт-ампераж-18амп.хватает одной зарядки в среднем на 30 км

НЕ УРІЗАННИЙ ПО ВАЗІ.-14.6 кг, що позначається на період роботи.

Серія EVF/тягова/.Іменно ці акумулятори призначена для інвалідних колясок, електромопедів, електроскутерів, дитячих машин, сонячної та вітрової енергетики, аварійних і мобільних джерел живлення й забезпечують їхню роботу з потужними електродвигунами, абстрагуючи регулярні глибокі розряди (до 75%).

Свинцеві пластини мають велику товщину, порівнюючи зі стартерними акумуляторами.Плотний сепаратор із вуглеволокна просочений електролітом, є в згущеному стані, не дає витоку та не вимагає доливання води впродовж усього терміну експлуатації.

Серія EVF мають високу продуктивність, здатна витримувати високі струми розряду, працюють у широкому діапазоні робочих температур застосовується для забезпечення надійного харчування. Цей виріб має високі параметри та може працювати тривалий час без додаткового підзаряджання та щоденної інтенсивної експлуатації в найширшому діапазоні сфер застосування.

Кількість амперів на годину є дуже важливим параметром під час вибору таких пристроїв. Гарний акумулятор здатний неабияк спростити догляд за електроколякою. За наявності потужного та надійного обладнання, інвалідна коляска буде куди рідше розряджатися.

Особливості: і поради

Тривалий період руху електроколяски забезпечує струм необхідної потужності.Кількість циклів заряджання-розряджання перевищує 600 за 50% розряджання.Тем не менш, не допускайте розряду батареї більш ніж на 80% від повної ємності! Що частіше ви заряджаєте акумулятор після використання — то краще. Навіть якщо цього дня ви використовували тільки 20% ємності тягової батареї — поставте її на заряджання та зарядіть повністю, тобто на 100%.
Використовується для тривалого використання.
Виділяє малу кількість газів під час роботи.
Безперебійна робота впродовж тривалого тимчасового проміжку.
-
Тяговий акумулятор не терпить часткового підзаряджання в процесі експлуатації, тобто якщо вже батарея поставлена на заряджання — вона має бути повністю заряджена!
Заряджання має здійснюватися оригінальним зарядним пристроєм

Характеристика:

Загальні розміри виробу (Д х Ш х В): 198 х 171 х 166.
Напруга під час роботи: 12 В.
Параметри акумулятора: 45 Ah.
Тип:AGM.
Тяговий вигляд акумулятора.
Колір виробу: чорний.
Вага 14.6 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари