Всі категорії
Додати товар

Універсальний тримачдля телефону на велосипед/мотоцикл vhg yys443

450 грн
Опис

1 【Проста установка 】Це оновлене кріплення для телефону на гірському/шосейному велосипеді легко встановити на кермо без інструмента. Добре підходить для різних типів велосипедів, мотоциклів, колясок, кошиків для покупок, електричних скутерів, бігової доріжки в приміщенні ❗ Підходить для діаметра керма: 22.2–28.6 мм

2 【Широка сумісність 】Універсальна велосипедна підставка для мобільного телефону з діагоналлю екрану 5,1–6.8 дюйми та товщиною до 15 мм (включаючи чохол для телефону), наприклад iPhone 13 Pro Max, iPhone 12. Pro Max Mini Xs XR X 8 Plus 7 6s 6, Galaxy S10 + S10e S9 S8, Note 9 8 7, Huawei, Nexus, Motorola, Pixel, Oneplus, LG ThinQ та інші стільникові телефони Android .

3 【Фіксуюча структура 】тримач телефону та роз'єм на кермі з'єднані сферичним універсальним шарніром, що дозволяє вам відрегулювати телефон під будь-яким кутом!

4. 【Проста установка 】зручне встановлення без інструментів дозволяє легко встановити його на будь-яке кермо велосипеда/мотоцикла.

5 【Захист від ударів 】Це регульоване велосипедне кріплення для телефону, кероване однією рукою, оснащене силіконовими накладками, які оберігають ваш телефон від подряпин та вібрації. Кріплення на мотоциклі ідеально утримує телефон під час їзди на велосипеді.

6. 【Регульовані функції 】Легко налаштувати мобільний телефон на горизонтальному або вертикальному екрані. Зручно відповідати на телефонні дзвінки, відтворювати музику, визначати місцезнаходження GPS під час їзди.

7. 【Міцний та безпечний 】Спеціальна форма цього власника телефону для велосипеда/мотоцикла щільно захоплює кожен кут вашого телефону. Він забезпечує безпеку вашого мобільного телефону, прикріпленого до керма, навіть на вибоїстій дорозі.

Модель - YYS443

Матеріал - АБС, силікон, нержавіюча сталь

Сумісний - 5,1-6.8 - дюймовий телефон

Відповідний діаметр керма - 22.2- 28.6 мм

Функції - Портативний, що регулюється на 360 градусів

Вага - 240 г

Затискач для телефону з керуванням однією рукою +-один перемикач з автоматичним блокуванням

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари