Всі категорії
Додати товар

Ліхтарик для велосипеда

800 грн -13% 700 грн
Опис

Набір USB-перезаряджуваних велосипедних ліхтарів】: акумуляторна батарея високої ємності з надтривалим часом роботи, вбудована велосипедна фара, 2 перезаряджувані літієві батареї ємністю 2600 мАг 18650 забезпечують до 10 годин роботи при найяскравішій яскравості, кілька режимів перемикають час роботи працює від 4 до 20 годин, задні ліхтарі заряджаються за 1,5 години, щоб повністю працювати 8 годин.

Фара велосипеда виготовлена ​​з високоякісного корпусу з алюмінієвого сплаву, який має чудову ударостійкість, тепловіддачу та стійкість до корозії, що значно подовжує термін служби велосипедного ліхтаря.

【Водонепроникність - Дощозахисна - Захист від снігу】: Рівень водонепроникності IPX5. Водонепроникність, ударостійкість і довговічність можуть витримати будь-яку сильний дощ чи туман. Щоб ви могли чітко бачити дорогу та транспортні засоби, що проїжджають повз, під час їзди за різної погоди, тримайте себе подалі від небезпек. Примітка: не можна опускати його безпосередньо у воду!

【Функція Power Bank】 Завдяки ємності батареї 5200 мАг цей потужний велосипедний ліхтар може працювати як зарядний пристрій для термінової зарядки, коли телефон вимкнено надворі. Одне світло в руках, вся сила в руках.

【Легке встановлення та східне використання】 Інструменти не потрібні. Легке встановлення за лічені секунди. Підходить для всіх видів велосипедних ручок. Компактний дизайн дозволяє зручно брати з собою. Ви можете зняти його з кріплення для велосипеда, щоб використовувати як ліхтарик у повсякденному житті.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
devic.esshop
devic.esshop
Супер-продавець
Львів
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари