Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Компресійний бандаж для для підтримки суглобів і м’язів із функцією нагрівання...

750 грн
Опис

Компресійний бандаж для для підтримки суглобів і м’язів із функцією нагрівання Bonmedico розмір L
Еластичний бандаж для для підтримки суглобів і м’язів із функцією нагрівання Bonmedico розмір L

✔ ЗАХИСТ: ортез bonmedico можна використовувати для підтримки суглобів і м’язів, а також для полегшення болю, що виникає, щоб дати користувачеві відчуття стабільності та безпеки, а також для підтримки та моніторингу терапевтичних заходів, а також для компенсації для запобігання існуючим пошкодженням.

. ✔ ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Позитивні властивості бандажа для стегна ще більше підкреслюються завдяки можливості легкого надягання та зняття бандажа. Еластичний матеріал дозволяє легко натягнути бандаж на коліно, щоб стабілізувати ту частину стегна, яка потребує підтримки. Його можна носити на лівій або правій нозі і підходить як чоловікам, так і жінкам.

✔ ЗРУЧНІСТЬ: ортез ідеально підходить до вашого стегна та є дуже зручним. Підлаштовується під форму ноги і не сповзає. Комфортний матеріал гарантує максимальний комфорт, особливо там, де нога згинається. Тонку шлейку можна непомітно носити під одягом навіть у повсякденному житті. Це забезпечує підтримку напруженої ноги під час виконання повсякденних справ або в офісі.

✔ ГІГІЄНІЧНІСТЬ: Бандаж виготовлений з дихаючої тканини. Волокна пропускають повітря, що дуже зручно, коли брекет носять під час занять спортом. Брекет можна прати вручну з милом у холодній воді.

✔ РОЗМІР: перед замовленням виміряйте стегно та виберіть правильний розмір. Будь ласка, зверніться до таблиці розмірів, зображеної вище.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари