Всі категорії
Додати товар

Gritin спортивна пов"язка-органайзер на руку для телефона,ключа, нова

600 грн
Опис

М’які, легкі,зручні, приємні до шкіри матеріали – створені з лайкри та неопрену. Легко згинати та скручувати, щоб він залишався на місці для комфортного пересування. Легкість і м’якість цієї нарукавної пов’язки забезпечує максимальний комфорт під час її носіння.
Безпечно для нічних занять спортом: світловідбиваюча смужка навколо вікна екрану та зап’ястка забезпечує видимість і безпеку під час нічного бігу.
Надзвичайно зручний доступ до вашого телефону – високочутливий екран дозволяє без зусиль переглядати та керувати сенсорним екраном телефону. Екран так само чуйний у чохлі, як і поза ним. Завдяки цьому ви можете швидко й легко регулювати гучність або змінювати пісні на своєму телефоні. (Зверніть увагу, що функція відбитків пальців недоступна).
Зручний дизайн: слот для клавіш і точні вирізи для гнізда для навушників. Ніколи не турбуйтеся про те, що вам доведеться носити ключі в кишені або втратити їх у спортзалі чи на бігу. Він надійно тримає ваш телефон і дозволяє вільно слухати музику.
Широка сумісність: – Нарукавна пов’язка Gritin підходить для мобільних телефонів розміром до 6,1 дюйма, таких як iPhone 12/12 Pro/SE 2020/11/11 Pro/XS/XR/X/8/7/6 Plus. Вбудовані два гнізда для регулювання довжини, що підходить для більшості людей. Розмір A: 21-30 см [8,3-11,8 дюймів], розмір B: 30-40 см [11,8-15,4 дюймів]. Він також оснащений ремінцем-подовжувачем. Колір: чорний. Органайзер новий. На офіційному сайті ціна 1156грн. Пересилаю любою поштою,моє пакування.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize