Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Акупунктурний килимок аплікатор + подушка

555 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип масажеру: Інші

Кілька примірників у наявності

Набір килимок акупунктурний масажний + подушка Аплікатор Кузнєцова — найкращий комплект для релаксу та лікування. Цей комплект для голчастого масажу дасть вам змогу забути про напруження м'язів, полегшить ваші болі в суглобах, і відкриє чудову можливість для розслаблення та зняття щоденних стресів. Аплікатор може застосовуватися без обмежень за віком, і вже з перших днів застосування услужить кровообігу у вашому організмі, а також буде корисний для профілактики захворювань хребта та усунення болю у разі шийного остеохондрозу. Особливу користь для опрацювання шийних хребців принесе напіввалик акупунктурний, який до того ж позбавить вас головного болю, а також збільшить вашу працездатність і статеву активність. Килимок і напіввалик виготовлені зі щільної тканини з бавовняними волокнами, на яких закріплені пластикові елементи з гострими кінчиками. Вони впливають на нервові закінчення під час контакту з тілом і викликають приплив крові та поліпшення відтоку лімфи. Положення аплікатора вибирається з урахуванням проблемних зон у зоні шиї, грудей, попереку. Комплект виготовлений із пластику, бавовни та поролону, що зробить вашого друга довговічним, а також забезпечить компактність під час розміщення у квартирі.

 

Перевага аплікатора коввалова TM OSPORT

Сучасна ультразвукова спайка колючок із тканиною, без брудного та отруйного клею! Тобто повністю без жодної додаткової хімії, чиста фізика! Повністю Еко!

Зверніть увагу на використовувані колючки та вигляд пластику. Колючки в міру гострі, велика площа, колво- та якість голок (27 точок, проти аналогів 15-20!), не ріжуть!

У нас як на фото 1 в 1 і пластик-первичка, медичний. В інших продавців фото в 99% зовсім інші та колючки інші та сам пластик вторинно (зроблений із відходів зібраних не зрозуміло де).

Килимок пошитий із суцільного шматка тканини, грає на довговічність виробу!

Дуже важливо для гігієни! З напіввалика можна відстебнути чохол і випрати. Чохол застібається на липучку, а не зашитий як на неякісних аналогах.

Через те, що не використовується клей, колючки фізично не зможуть відклеїтися після прання.

До комплекту входить килимок масажний Аплікатор Кузнєцова OSPORT  і напіввалик

Характеристики килимка:

Матеріал: Бавовна, Пластик

Довжина килимка: 50 см

Ширина килимка: 40 см

Характеристики валика:

Матеріал:  Бавовна + Поролон, Пластик

Довжина напіввалика: 24 см

Ширина напіввалика: 12 см

 

 

Набір килимок акупунктурний масажний + подушка Аплікатор Кузнєцова - незамінний товариш в галузі лікування організму, надання йому релаксу, а також профілактики хвороб попереку. Чудове опрацьовує всі можливі проблемні зони в організмі людини. Позбавляє організм болю в суглобах, шиї й надає чудовий робочий тонус, а також збільшує статеву активність.

 

 

 

 

0

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Призначення:
Для спини