Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Масажер для спини з дерева преміум класа!!!

800 грн
Опис

Я займаюсь мануальною терапією Юмейхо та масажем. Після курсу мануальної терапії Ваш хребет і таз отримують правильну, гармонійну поставу. Проте м'язи, на відміну від кісток, потребують додаткових вправ для закріплення нового положення хребців.
З цією задачею ефективно справляється масажер-тренажер "Спайн".
Чому тренажер?
SPINE - впливає на паравертебральні м'язи, які знаходяться по обидві сторони хребта.
"Спайн" сконструйований так що він витягує та розминає Ваші м'язи і цим їх зміцнює.
Треновані, еластичні та міцні м'язи є запорукою здорового хребта.М'язи не тільки підтримують і виконують рухи а й сприяють обмінним процесам(живлять) міжхребцевих дисків!!!
Spine використовується для масажу сідниць, ніг та стоп.
Показання для використання: остеохондроз хребта; невралгія та радикуліт; протрузії та кили міжхребцевих дисків; спазми та біль у спортсменів, офісних працівників, водіїв.
Увага!Протипоказання такі ж як до класичного масажу.Якщо у Вас є сумніви щодо використанні масажера порадьтесь із своїм лікарем.
Параметри.
Масажер має компактний розмір 39см\9см. Виготовляється з цінних порід дерева дуб, бук, ясень і чудово впишеться у інтер’єр Вашого помешкання. Витримує навантаження до 150кг., має резинові протектори від прослизгування та пошкодження поверхні.
Однак головна його принада - висока ефективність!
Даю свою особисту гарантію на повернення коштів якщо Ви використовували масажер протягом 3 місяців і не отримали позитивного результату!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
1komfortno
1komfortno
Львів
Був

Схожі товари