Всі категорії
Додати товар

Набір спортивних пляшок 3 в 1 з розміткою і з маркерами часу

770 грн
Опис

💧 Набір спортивних пляшок 3 в 1 — це особливі пляшки з маркерами часу та мотивувальними фразами! На пляшках є шкала-маркери, яка показують, скільки води потрібно випити й до якого часу. Такі пляшки справжні помічники для всіх, хто хоче підтримувати правильний баланс води в організмі! До набору входить відразу три питні пляшки, які підходять як для чоловіків, так і для дітей і підлітків. Пляшки різним об'ємом — завжди можна підібрати собі або дитині пляшку для води до потрібної ситуації.

💧 Пляшки Beautiful Sport зроблені з легкого та міцного пластику, який не розіб'ється як скляні предмети та не дасть відчувати дискомфорт під час занять спортом або подорожей. Велика та середня фляга обладнані замком із кнопкою, який дає змогу надійно закрити пляшку та не турбуватися про проливання. А ще ці фітнес пляшки мають силіконову трубочку, що забезпечує легкий доступ до води. Пляшки з поїльником дуже зручні у використанні — Ви можете пити воду, не загвинчуючи кришку, що зручно під час занять спортом. Ви можете використовувати маленьку пляшечку для дамської сумки, а велику літрову пляшку для спортивної. Найвелика пляшка об'ємом 300 мл має широке горло та металеву кришку й ідеально підходить для додавання льоду або м'якоті фруктів. Також вона стане в пригоді як шейкером для протеїну та коктейлів.

💧 Набір спортивний містить пляшки різних розмірів — 2000, 900 і 300 мл. Отже, Ви зможете вибрати зручний об'єм залежно від своїх потреб. Наша пляшка для води підходить для будь-яких видів спорту — бігу, фітнесу, кросфіту, велоспорту, хокею й багатьох інших. А незвичне подвійне забарвлення та матове приємне на дотик покриття дасть змогу завжди бути на висоті та брати пляшку із собою, хай куди ви підете!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
iramakarenko
Wow_shop_kyiv
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?