Всі категорії
Додати товар

Еспандер пружинний tummy trimmer тренажер-експандер для м'язів рук, живота та спини...

265 грн
Опис

Маленький і зручний у використанні тренажер TUMMY TRIMMER за короткий час, Ви зменшите вашу талію, підтягуєте живіт і збільшите груди.
Особливості продукту: Усього за кілька хвилин на день, спалюйте калорії та насолоджуйтеся сильнішим шлунком за допомогою зручного та простого у використанні підтяжка живота. Він ефективно розвиває м'язи не тільки у вашому верхньому та нижньому животику, а також тренує руки, стегна та стегна. Подвійний сталевий пружинний стрижень створює опір на кожному тязі, змушуючи вас працювати й більше напружуватися. З контурними педалями для кращого зчеплення на підошвах і ручках із ручками.
Комплект постачання 2 сталевих пружини Tummy тример, з буклетом, що містить ілюстрації 4 легко викональних вправ і попередження про безпеку. Всього за кілька хвилин на день спалюйте калорії та насолоджуйтеся сильнішим пресом за допомогою зручного та простого у використанні підтяжка живота.
Тренажер TUMMY TRIMMER відомий у всьому світі. Дуже легкий, компактний, легко складається й розкладається, і дуже простий у використанні. Унікальний тренажер для грудей, який допоможе вам підтягнути м'язи рук, живота, талії та спини.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetik-sale
svetik-sale
Супер-продавець
Київ
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?