Всі категорії
Додати товар

Набір нековзаючих фітнес резинок bacab 3шт з програмою тренувань та мішечком

400 грн
Опис

Нековзаючі тканеві резинки для фітнесу BACAB FITNESS

Нековзна і міцна конструкція: ці високоякісні еластичні стрічки виготовлені з потовщеною і посиленою тканини з протиковзким шаром гуми. Вони еластичні та міцні з сильним опором, в той же час посилені рядами стібків, що забезпечує тривалий досвід використання без скручування.

3 рівні опору: кожен колір з 3 смуг опору відповідає різним рівням опору: легкого, середнього і важкого. Різні сильні сторони забезпечать вам велику гнучкість і більше можливостей для тренувань. Незалежно від того, чи є ви новачком або досвідченим людиною, у вас буде гнучкість для досягнення всіх ваших тренувальних цілей.

Підходить для різних вправ: найпотужніший тренажер для жінок / чоловіків! Ви можете виконувати безліч вправ з цими тренувальними стрічками: пілатес, присідання, випади, місток для сідниць, ослячі удари, монстр-крок і т. д. Ці стрічки тренують ваші сідниці, стегна, ноги, прес і формують ідеальну фігуру.

Створіть ідеальне тіло: ці протиковзкі гумові стрічки створені для ваших фізичних вправ. З допомогою цих гумок ваші сідничні м'язи, стегна і ноги стимулюються і зміцнюються більш ефективно під час вправ!

Портативний в будь-який час і в будь-якому місці: розроблені для вашої зручності, ці стрічки для вправ поставляються з сумкою, ви можете носити їх куди завгодно, в подорожі, вдома, в спортзалі і т. д.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bacabstore
bacabstore
Дніпро
Була