Всі категорії
Додати товар

Еспандер для фітнесу, еспандер метелик, фітнес-тренажер для м'язі

197 грн
Опис

Виробник: Metr+
Тип тренажера: Еспандери
Кілька примірників у наявності

Тренажер еспандер "Метелик" MS 0565 для м'язів грудей, рук, плечей, трицепса, стегон
Матеріал: сталева пружина, ручки — м'який матеріал.
Вага: 400 г.
Еспандер призначений для тренування м'язів рук, ніг, для підтягування м'язів внутрішньої частини стегна, м'язів грудей, преса, бічної частини талії. Зручний і простий в експлуатації.
Принцип роботи мінітренажера полягає в створенні опору для зведення рук і ніг. Положення еспандера визначає м'язи, на які спрямовано вплив. Для зміцнення грудей V-подібним кінцем у складеному перед собою та зігнуті в ліктях руки так, щоб кінці крил увірвалися в ложінку ліктя, а самі крилалицяли на передпліччях. Розпрямляючи руки, стискати важіль із опором. Це тренування цілком замінює розведення гантелей лежачи для жінок і допомагає зміцнити груди. Для тонізування рук петлі розташовуються на передпліччях, а V-подібний кінець повернений до зігнутих ліктів. Тримаючись за кінці, зводити важіль, намагаючись не змінювати траєкторію руху ліктів. Під час зміцнення плечей і ключиці перевернути «метелик», зберігаючи руки в попередньому положенні. Крила, які будуть на бічній частині ліктя, стискаються під час зведення рук. Для тренування трицепса та усунення в'ялості на задній частині руки потрібно вперти ковпачок на рівні талії, одну сторону еспандера покласти на груди, а руку розташувати поверх іншого його боку. Опускати руку із зусиллям під час зведення ручок. Для внутрішньої частини стегон вправи на тренажері «метелик» виконуються сидячи або лежачи на боці. Якщо затискати крила між стегнами в положенні сидячи, то мускулатура прокачується рівномірно.
Якщо лягти на один бік, затискаючи «метелик», то зусилля переносяться на ногу, яка розміщена зверху, тому натягнуті м'язи будуть опрацьовуватися сильніше.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари