Всі категорії
Додати товар

Тканини фітнес гумки набір 3 шт стрічки опору еспандери

219 грн
Опис

Тип тренажера: Еспандери

Кілька примірників у наявності

Фітнес гумка 10 – 15, 14 – 22, 20 – 32 кг для спортивних тренувань вдома, у тренажерному залі, на вулиці та природі. Широкий і довгий джгут замінить безліч тренажерів. Гімнастична гумка трос для занять йогою з тканини та латексу зі смужками силікону, які не дають еспандеру скочуватися по руках чи ногах.

У комплекті зелена, рожева та фіолетова резинки для фітнесу або підтягування на турніку. 3 рівні розтягування: 10, 17 та 25 кілограм. Для збільшення максимального навантаження використовуйте два/три експандери одночасно. Завдяки посиленому подвійному шву, фітнес-гумки (як і спортивний джгут, трубчастий, кистьовий еспандер для вилиць з ручками) неможливо порвати.

Еластична стрічка допоможе знайти струнку фігуру, займаючись по 15 - 30 хвилин на день. Гумка для фітнесу замінює домашній тренажерний комплекс, допоможе скинути вагу. Вуличні, борцівські канати для тренування живота, рук, спини, ніг, сідниць, преса. Гумовий силовий спортивний інвентар для занять гімнастикою, спортом замінять еспандер кисті, біг, футбол, турнік.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари