Всі категорії
Додати товар

Хула-хуп для дорослих хула-хуп, 8 сегментів хула-хуп для дорослих для схуднення з...

718 грн
Опис

Хула-хуп для дорослих Хула-хуп, 8 сегментів Хула-хуп для дорослих для
схуднення з нержавіючої сталі 1,2-1,5 к

Про цей предмет
1. Вісім знімних компонентів хулахупу з нержавіючої сталі. Функція масажу червоно-сіра троянда. Фітнес-хулахупи з 8 знімних частин залежно від віку та форми тіла легко збираються та розбираються, зручні для зберігання та транспортування. Це дозволяє швидко зібрати та використовувати хулахуп для фітнесу в будь-якому місці.
2. Високоякісний внутрішній сердечник із нержавіючої сталі. Наш хулахуп для дорослих виготовлений із високоякісного поліпропілену та міцної нержавіючої сталі.
3. Дизайн зі знімними сегментами для різних людей: Хула-хуп з легким у зборі дизайном із застібками, 8 секцій знімного сегментного хула-хупа можна регулювати відповідно до різних форм тіла та віку. Тому його можна використовувати будь-де: вдома, на роботі, в спортзалі або в парку.
4. 【Супер мультиефекти】 Хулахуп для дорослих ефективно сприяє спалюванню жиру, покращує міцність ядра, покращує шлунок та ефективно покращує координацію, баланс та стійкість тіла. Він дуже підходить для занять спортом, хула, фітнесу на природі, домашнього фітнесу та різноманітних тренувальних програм.
5. Подарунок з міні-натяжною стрічкою: хулахуп та міні-натяжна стрічка можуть допомогти спалити жир, сформувати тіло та досягти ефекту втрати ваги. Оснащений інструкцією з монтажу, встановлення та демонтажу можна виконувати відповідно до інструкцій.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари