Всі категорії
Додати товар

Обруч (хулахуп)

500 грн
Опис

Обруч — незамінний тренажер, який допоможе вам зробити талію осіною, а м'язи привести в тонус. Особливість цього снаряда — масажні півсфери, які розташовані по внутрішньому краю обода. Вони забезпечують приплив крові до проблемної зони та збільшують ефективність тренування.

Обруч являє собою кільце з пластику, зібране з декількох сегментів. Конструкція досить надійна, тому що всі елементи з'єднуються між собою спеціальними міцними замками-фіксаторами.

За масажний ефект відповідає низка напівсфер, розташованих по внутрішньому боку снаряда. Вони забезпечують рівномірний вплив на талію, боки, спину та стегна. Виготовлені елементи з неопрену, який дещо пом'якшує вплив опуклостей на шкіру, проте якщо одяг не закриватиме талію і стегна, то гематом уникнути не вдасться.

Щоб обруч не травмував шкіру, надягайте щільну футболку або майку, яка добре облягає тіло та не ковзає. Під час тренування працюють косі та прямі м'язи живота, формується гарний прес. Для того, щоб результат був помітний, почніть тренуватися з 5-10 хвилин тричі на тиждень і доведіть загальнотижневу тривалість занять приблизно до 200 хвилин (по пів години щодня).

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yaros...
Mineralini
Миколаїв
Була