Всі категорії
Додати товар

Розумний хулахуп smart hula hoop з 26 секціями, білий з сірим, регульований обруч для...

1599 грн
Опис

Розумний хулахуп Smart Hula Hoop з 26 секціями - це ваш ідеальний вибір для
тренувань вдома! Стильний дизайн у білому з сірим кольорах додає елегантності
вашому спорту. Масажні нопи та регульовані секції забезпечують комфортне
тренування і максимально ефективне схуднення. Цей обруч вагою 1,7 кг ідеально
підходить як для початківців, так і для досвідчених користувачів. Підтримуйте
свою фізичну форму, зміцнюйте м'язи та формуйте талію легко з допомогою Smart
Hula Hoop. Ідеальний для занять фітнесом у будь-якому місці!

Інформація про цю статтю

- ❤️2 в 1 фітнес і масаж: Ці розумні хула-хупи можуть не тільки швидко споживати жир, але й досягти ідеальної фігури. Ви також можете помасажувати талію, щоб розслабитися. Продукт має дві функції: бічний рух-бічний масаж.
- ❤️Все навколо тонкого 360-градусного тіла: інтелектуальний хула-хуп спалює жир втричі швидше, ніж звичайний хула-хуп. За 30 хвилин, п'ять разів на тиждень, ви можете спалити 800 калорій! Красива талія тягне в живіт / тонка нога красива нога / струнка рука / щільне стегно, це ваш тонкий тіло хороший партнер!
- ❤️Простий у використанні: У порівнянні з традиційними хула-хупами, цей інтелектуальний хула-хуп не падає і вирішує проблему, яку не можуть використовувати новачки.
- ❤️Безкоштовне налаштування 26 секцій: Загалом є 26 секції інтелектуального хула-хупа з магнітною пряжкою, яку можна вільно зібрати у вашому власному розмірі талії. Вся сім'я може використовувати їх, підходить для жиру / тонкої талії! Максимальна окружність талії верхня межа 125 см.
- ❤️Застосовні люди та увага: Він підходить майже для всіх дорослих та дітей, але не для людей похилого віку чи немовлят. Примітка: Заводське постачання, більш суворий моніторинг доставки в порівнянні з іншими продуктами, хоча картина однакова, але з кращою якістю, вищою вартістю та кращим сервісом забезпечує інший і більш задовільний досвід покупок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари