Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Корсет для спини хребта nuoyi miao smart senssor corrector коректор постави, осанки

240 грн
Опис

Ортопедичний коректор постави з вібрацією SMART SENSOR CORRECTOR
Універсальний Смарт корсет для спини з регульованим розміром – вирівнювання хребта Сірий призначений для формування та вирівнювання постави, завдяки чому Ви назавжди забудете про неприємні болі в хребті і зможете легко уникнути проблем зі здоров’ям! Корсет для спини надійно фіксує поставу у потрібному положенні, коли ви займаєтеся спортом, гуляєте з друзями чи працюєте. При цьому ремінь не викликає дискомфорту і досить простий в експлуатації!

Особливі особливості:
- Регульовані ремені дозволяють легким рухом руки підлаштувати під будь-який тип статури!
- інноваційний ергономічний дизайн відповідає кривій тіла!
- Завдяки якісному матеріалу – високоеластичний нейлон – коректор постави має універсальний розмір і підходить людям від 15 до 95 кг!
- положення перемикача на спині знаходиться у зручному місці і його можна відкрити самостійно.
- У коректорі використовується полімерно-літієвий акумулятор ємністю 500 maH, його можна використовувати протягом 15 днів після 2-годинної зарядки! Його легко зарядити, підключивши USB-кабель!
- постійне синє світло означає повний заряд - нормальна робота. Якщо ви не можете увімкнути нагадування, спочатку зарядіть його хоча б на 10 хвилин, наявна вібрація при зміні постави на кут приблизно 20 – 25 градусів!

Пишіть у особисті))))

Розробники оснастили смарт – коректор спеціальною системою вібрації, яка постійно спрацьовуватиме, як тільки правильне положення постави порушиться, а саме в той час, коли кут нахилу становитиме близько 20 – 25 градусів!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари