Всі категорії
Додати товар

Пояс для схуднення, корекції фігури, корсет nano silver lucky humans

550 грн
Опис

Пояс для схуднення, корекції фігури, корсет Lucky Humans Nano silver
Новий

Lucky Humans® Висока якість 2021 Пояс для схуднення Чоловіки Жінки Пояс з обручем, спортивний пояс, пояс для живота з неопрену наносрібло, тренажер для живота, тренажер для пояса для поту

Про цей товар
Ефект сауни преміумкласу: жіночий пояс для схуднення/пояс для важкої атлетики преміумкласу від Lucky Humans підходить як чоловікам, так і жінкам. Завдяки новій технології пояса Silver Nano він зберігає ще більше тепла тіла та випромінює це «додаткове тепло» на тіло — справжній спальник жиру. Завдяки великій довжині пояса для схуднення для жінок/чоловіч пояс для фітнесу/пояс для живота ідеально адаптується до форми живота.

Ідеально: ідеально підходить для використання як післяпологовий пояс для сауни, спортивного пояса, пояса для важкої атлетики, пояса з обручем, тренажера для талії, фітнес-обладнання, спалювача жиру для живота або для підняття важких/спортивних важких і багато чого іншого. Зникла і стара застібка-липучка на спортивному поясі, на якій після нетривалого використання ворс не дав змогу добре утримуватися. Крім того, для безпеки пришитий тримач для мобільного телефона.

Універсальність: підтримка та стиснення живота поясним тренажером для жінок і чоловіків знижує ризик травм під час тренування. Тонкий пояс для живота покращує поставу. Може використовуватися для фітнесу, силових тренувань, їзди на велосипеді, бігу трусиком, аеробіки, танців, тенісу, катання на ковзанах тощо. Якщо вам потрібна грілка недовго до сну, просто займіться спортом/підтягніть м'язи (2 хвилини) і покладіть це в ліжку.

Увага: + Багатофункціональність: оскільки спортивний пояс/пояс для схуднення дійсно відводить максимум тепла (Maxiburn), до нього треба добре підготуватися. Пийте багато, не пристібайтеся відразу, не перестарайтеся. Жир на животі та стегнах не згоряє відразу в перші кілька днів і розчиняється на повітрі. Важкі терплячі тренування зі потовиділенням стимулюють спалювання жиру та необхідні.

Простота у використанні: пояс Lucky Humans «Пояс для схуднення на животі — пояс для поту» постачається з вільною пов'язкою на голову, тому піт зі чола, що потрапляє в око, не заважає тренуванням.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий