Всі категорії
Додати товар

Балансувальна платформа power system balance trainer zone ps-4200 black

5500 грн
Опис

Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Black

Призначення: для занять фітнесом удома і в тренажерному залі.

Тренажер для багатофункціонального тренування, зміцнює вестибулярний апарат,
розвиває силу, витривалість та спритність, гнучкість і координацію, покращує
поставу, дозволяє абсолютно по-іншому залучити м'язи корпусу і преса.

Опис:

- Снаряд можна використовувати у двох положеннях: вгору півсфера і вниз, положення вгору куполом дає дуже багато варіантів для використання, що робить цей снаряд дуже універсальним.
- Під час виконання будь-якої вправи на балансувальній платформі доводиться утримувати рівновагу, тому в роботу включаються м'язи-стабілізатори, які байдикують на звичайних силових уроках.
- Ще одна істотна перевага: заняття на цьому снаряді дають тілу незвичне навантаження. Змушують концентруватися на кожному русі, виконувати вправи вдумливо, а не на автопілоті. Є система антивибух. Багатофункціональна платформа, яка чудово готує людину до повсякденного життя. Вона зміцнює вестибулярний апарат, розвиває силу і спритність, гнучкість і координацію, покращує поставу. Крім того, цей тренажер застосовується і в інших видах фітнесу, наприклад у пілатесі. Інструктори радять займатися 2 рази в тиждень.
- Балансувальну платформу POWER SYSTEM використовують спортсмени, особисті тренери та фізіотерапевти. Її можна використовувати у фітнес-центрах для тренування безлічі різних навичок: від занять з кардіо-групами до вправ на розвиток черевного преса в спортзалах. Кожен може займатися з балансувальної платформою BALANCE BALL SET PS, цей тренажер перспективний, доступний і ефективний.

Розміри (см):

- діаметр: Ø58
- висота: 28
- Вага (кг): 6

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?